BREZ DVOMA

Pet znakov, da ste resnično zaljubljeni

Če ste z njim povsem iskreni, imate oči le zanj in mu poskušate olajšati življenje, ni nobenega dvoma.
Fotografija: Obstajajo dejanja in občutki, ki nedvomno pričajo o pravi ljubezni. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo dejanja in občutki, ki nedvomno pričajo o pravi ljubezni. FOTO: Thinkstock

Ste se kdaj znašli v zagati, ko ste sami sebe spraševali, ali ste resnično zaljubljeni ali se vam to le dozdeva? Zaljubljenost, zlasti pa ljubezen, se kaže na različne načine. Če se prepoznate v naslednjem vedenju, ni nobenega dvoma, da ste ujeti v vrtinec pozitivnih čustev.

Do njega ste resnično iskreni

Če ste do njega povsem odkriti in vas sprejema z vsemi lepimi ter manj lepimi platmi tako kot vi njega, niste le zaljubljeni, temveč iskreno ljubite. Znano je namreč, da tedaj, ko smo zaljubljeni, vidimo le tisto, kar je pri drugi strani privlačnega, v ljubezni pa opazimo in sprejemamo tudi manj lepe plati osebnosti. Če temu dodamo še dejstvo, da ste do njega iskreni in mu ničesar ne prikrivate, nedvomno gradite trdno čustveno vez.

Po fizičnem stiku z njim se počutite odlično

Ne samo po tem, ko obležita po seksu, vsak fizični stik z njim, pa naj bo to le bežen objem, v vas prebudi val pozitivne energije. Če to občutite vedno, kadar sta skupaj, je med vama nedvomno prisotna vsaj zaljubljenost, če ne že kar ljubezen.

Vedno je za vas eden in edini

Leta 1997 so znanstveniki dokazali, da osebe, ki niso povsem predane svojemu izvoljencu, vedno oprezajo za nekom, ki bi lahko v njihovo življenje prinesel več ljubezni. Če pri vas te potrebe ni in imate oči samo zanj, ga resnično ljubite, saj ste prepričani, da je pravi in ste iskanje zaključili.

Ne bojite se tvegati

Skupna tveganja s partnerjem povečujejo povezanost in krepijo zvezo. Pa naj gre za hobi, življenjske odločitve ali poklicne poti.

Vedno mu poskušati olajšati življenje

Leta 2014 zaključena študija je pokazala, da je sočutje ključna sestavina zveze. Prav zaradi sočutja se partnerja trudita, da bi drug drugemu olajšala življenje. Če se prepoznata v tej točki, se nedvomno ljubita dovolj, da bi lahko osnovala uspešno zvezo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije