EKSPLOZIJA

Pet trikov za njegov najboljši orgazem

Kako ga pripeljati do vrhunca, kakršnega še ni doživel.
Fotografija: Posvetite večer njemu in njegovemu užitku. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Posvetite večer njemu in njegovemu užitku. FOTO: Thinkstock

O moškem orgazmu se govori veliko manj kot o ženskem. Kajti oni naj z njim praviloma ne bi imeli težav. Vendar obstajajo prijemi, s pomočjo katerih lahko svojega dragega pripeljete do takšnega, ki ga zlepa ne bo pozabil.

Večer namenite samo njemu

Za moške je ženski orgazem nekakšna nagrada za dobro opravljeno delo. V tem primeru je delo zadovoljevanje ljubimke. Novica za ženske ne bi mogla biti boljša: lepo je, da so nesebični, vendar lahko ob tem občutijo pritisk, seks pa postane tekma za doseganje njenega vrhunca, kar s prvega mesta izrine osnovni namen spolnega akta: užitek. Zato naj se vaš dragi včasih malo sprosti. Postrezite mu priljubljeno jed, natočite kozarec vina, oglejta si film po njegovem okusu in izrecno poudarite, da je to večer zanj. Ko bo dojel, da ste ta večer glavna igralka vi, on pa se lahko povsem sprosti, bo njegov orgazem (kako ga boste do njega pripeljali, je vaša odločitev) spontan, neobremenjen in močan. Zagotovo se vam bo za vse skupaj znal primerno zahvaliti.

Raziskujte neznano

Moško telo je prepolno erogenih točk in vseh morda še ne poznate. Splošnega pravila, katere so pri vašem dragem najmočnejše, sicer ni, a raziskujte predel telesa okoli njegovih testisov in malo višje. Veliko žensk se boji igranja z modi, saj veljajo za zelo občutljiv organ, a prav stimulacija teh mu prinaša neizmerne užitke. Tu so še vrat, zadnjica, prsne bradavice ... Ste že kdaj slišali za F-točko? Gre za področje na notranji strani penisa, tik pod njegovo glavico. To je polno živčnih končičev, idealno jo je stimulirati z nežnim pihanjem ali s konico jezika. 

Sladko mučenje

Res je, težko ga je držati tik na robu vrhunca, a z malo izmenjavanja stimulacije in premora je to povsem izvedljivo. Ko opazite, da je tik pred eksplozijo, se ustavite ali spremenite ritem. Dlje ko bo čakal na zaključek, slajši bo ta. Ne pustite se prepričati, da bi zaključili po njegovo. Hvaležen vam bo. Če bo preveč vztrajen, ga vedno lahko kaznujete. Denimo z lisicami.

Presenetite ga

Neskončno vzburljivo je, če mu ves dan govorite, da ga zvečer hočete samo zase. Tako vas ima v mislih ves dan in večer je na koncu zagotovo vroč. A nekaj je v učinku presenečenja. Zapeljite ga, ko bo najmanj pričakoval. S seksom na hitro na povsem neobičajnem mestu, brez opozorila. Poplava adrenalina in učinek presenečenja bosta spolnemu aktu nedvomno zagotovila dodatno vrednost.

Spoštujte njegov trenutek

Moški orgazem je sestavljen iz dveh faz. Gre za dva neodvisna, a usklajena refleksa. V prvi fazi se sperma kopiči ob sečni cevi blizu prostate. Ko do nje pride, je izliv neizbežen, zato se imenuje neizbežna ejakulacija. V tem trenutku izliva ne bi mogel zadržati ne glede na to, kdo bi vaju med seksom zmotil. Nekaj trenutkov kasneje nastopi druga faza: izliv. Najpomembnejše pri tem je, da to ni čas za eksperimentiranje. Igrate se lahko prej ali kasneje, v teh trenutkih pa spoštujte njegov trenutek za orgazem. Kajti drugačna stimulacija in nore ideje bi zmanjšale njegov užitek.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije