NEZAHTEVNE

Pet stvari, ki v postelji zadovoljijo vsako

V resnici ženske niso tako zahtevne.
 
Fotografija: To, da so one v postelji zahtevne, ne drži vedno. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
To, da so one v postelji zahtevne, ne drži vedno. FOTO: Thinkstock

Moški pogosto trdijo, da ne razumejo svojih izvoljenk in da ne vedo, česa si v resnici želijo. Kajti tudi (ali zlasti) ko gre za seks, so one zahtevne. A v resnici to ne drži. Pripadnice nežnejšega spola ne zahtevajo veliko, kar dokazuje pet malenkosti, ki v postelji zadovoljijo vsako.

Predigra

Naglica nikakor ni na mestu. Za predigro si je treba vzeti čas. Ker je tisto, kar sledi, zaradi pravega uvoda veliko veliko boljše.

Prava zaščita

Ni slabšega ljubimca od tistega, ki meni, da je povsem razumljivo, da je skrb za zaščito njena naloga. In onega, ki ji zagotavlja, da bo previden. Le ob primerni zaščiti se ona lahko povsem sprosti in uživa. Predhodni dogovor o načinu kontracepcije je zato na mestu. Predvidevanje, da bo zanjo poskrbela ona ali celo, da bo pristala na seks brez zaščite, je na drugi strani velik ne.

Sproščenost

Seks je dejanje, ki neredko pripelje tudi do neljubih pripetljajev ali celo zadrege. Če zna on te prebroditi brez pretirane drame ali celo s humorjem, je to nedvomno velik plus. Tudi z vidika njenega doživljanja spolnega odnosa.

Upoštevanje njenih želja

Le katera ni navdušena tedaj, ko partner pozorno opazuje njene odzive na dražljaje ter zna ločiti tiste, ki so ji ljubi, od onih, ki jih ne mara preveč. Pomembni sta pozornost in usklajenost, sebičnost pa ne more doprinesti k dobri spolni izkušnji.

Orgazem

Seveda je ta krona vsega dejanja. A nikjer ni zapisano, da ga mora ona doživeti izključno s penetracijo. Če ji on do njega pomaga s prsti, z jezikom ali kako drugače pomeni, da mu je mar, da se je pripravljen potruditi in jo pripeljati do srečnega konca, s tem pa v njenih očeh še kako zraste.
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije