POZOR

Pet stvari, ki jih moški pri ženskah ne prenesejo

Pazite, da ne boste tudi sami storili katere od usodnih napak.
Fotografija: Agresivni nastop in prekomerna naličenost sta v moških očeh velik ne. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Agresivni nastop in prekomerna naličenost sta v moških očeh velik ne. FOTO: Thinkstock

V želji, da bi bile čim lepše in bi na nasprotni spol naredile kar najboljši vtis, mnoge ženske pogosto zagrešijo katero od usodnih napak, ki moške od njih odvračajo. Čeprav drži, da so okusi različni, imajo o naštetih tako rekoč vsi enako mnenje: ne prenesejo jih. To so ...

Preveč ličil

Pretiravanje nikoli ni na mestu. Tudi ali zlasti, ko gre za ličila. Sloj na sloj z namenom, da bi zakrile vse nepravilnosti, ima namreč ravno nasproten od pričakovanega učinka.
Številne študije so pokazale, da moški prisegajo na naraven videz, preveč ličil pa nanje deluje kot hladen tuš.

Prostaško vedenje

Neredko so pripadnice nežnejšega spola prepričane, da bodo s prostaškimi besedami in z izzivalnim vedenjem pritegnile pozornost močnejšega spola, resnica pa je povsem drugačna. Res je sicer, da bo to prepričalo nekoga, ki razmišlja zgolj o avanturi, ne bo pa se taktika obrestovala pri tistemu, ki si želi nečesa več.

Stradanje

Moške nedvomno odbijajo ženske, ki so glede hrane izbirčne ter zavzeto štejejo kalorije. Veliko raje namreč vidijo dekle, ki uživa v jedeh in za večerjo ne naroči zgolj solate. Zakaj je tako, sicer še ni pojasnjeno, a dejstvo je, da imajo moški radi ženske z zdravim tekom.

Pretiravanje z alkoholom

Brez skrbi si privoščite pijačo ali dve, ne poskušajte pa mu dokazovati, koliko alkohola prenesete. Lahko ste tedaj, ko ste na zmenku opiti, zabavni, a verjemite, če se bo to redno dogajalo, vas sčasoma na naslednje srečanje sploh ne bo povabil.

Agresivnost

Če kaj sovražijo, so to agresivne in napadalne ženske. Pa naj bo v smislu fizičnega stika, besedne agresije ali pretiravanja s pohvalami. Če ne boste mogli prehvaliti njegove obleke, se boste smejali vsaki njegovi izjavi ter ga z dotiki spravljali v zadrego, bo vajin prvi zmenek najbrž tudi zadnji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije