SEKSI

Pet stopničk do seksi videza

Vse, kar morate storiti, je poskrbeti zase, se malo razvajati in prebuditi samozavest.
Fotografija: Prav vsaka je lahko zapeljiva in privlačna. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Prav vsaka je lahko zapeljiva in privlačna. FOTO: Thinkstock

Samski ste, spite v flanelasti pižami in upate, da se bo nekoč na vaših vratih pojavil princ na belem konju. Čas je, da pozabite na te sanje in stopite v akcijo. Kajti brez truda ne bo nič. Trenutno se sploh ne spomnite več, kdaj vas je nazadnje nekdo poljubil, malo ste se polenili ter zanemarili, ne ličite se več, na bokih se poznajo večeri, ki jih preživljate s keksi, in ne počutite se ravno seksi. Zato vstanite s kavča in poglejte, kaj lahko storite, da se bo vaše ljubezensko življenje izboljšalo. Začnite doma in nadaljujte zunaj štirih sten. Pri tem upoštevajte pet korakov. Počutili se boste bolje, sami sebi se boste zdeli privlačni, ob pogledu na vas pa se bodo s tem strinjali tudi drugi.

Stran s starim

Prebrskajte predale s spodnjim perilom in iz njih odstranite vse, kar je staro, strgano, razvlečeno in zato neuporabno. Čas je, da izbrišete spomine na nekdanje zveze in naredite prostor za nova doživetja.

Razvajajte se z nečim novim

Ko se v predalih naredi prostor (kakšna dva modrčka in troje spodnjih hlačk so vam najbrž še ostali), je čas za nov nakup, Privoščite si lepo spodnje perilo. Takšno, ki ne bo preveč oklestilo vašega proračuna, a vam bo lepo pristajalo in bo poudarilo vse vaše atribute. Čeprav ga pod obleko nihče ne bo videl, se boste počutili bolje, zapeljivo in samozavestno.

Poskrbite za novi videz

Kdaj ste nazadnje pregledali svoja ličila? Kdaj ste si nazadnje kupili preprosto bleščalo za ustnice? Odvrzite vse, kar je staro, neuporabno, s pretečenim rokom, se podajte v drogerijo in obnovite zaloge. Ni treba pretiravati, a nekaj novih ličil si vendar lahko privoščite.

Spremenite okolje

Naj nov veter zaveje tudi v stanovanju. Plišaste igračke končno podarite nečaku. Iz spalnice odnesite fotografije družine in prijateljev. Razvrstite jih v dnevni sobi. Privoščite si novo posteljnino, morda bi celo prepleskali stene. Storite nekaj, kar bo dokazalo, da ste odrasli, samostojni in zapeljivi.

Sprostite se

Prižgite v kopalnici nekaj sveč in se razvajajte v kadi. S prijetno glasbo, kopeljo in kozarcem vina. Po kopeli si telo zmasirajte z masažnim oljem in nato oblecite novo perilo ter obleko, ki vas čaka v omari. Imejte se radi in uživajte v dejstvu, da je življenje lepo. Čeprav trenutno nimate nikogar, s katerim bi ga delili. Ko se boste podali na sprehod po mestu ali na zabavo, se spogledovali in smejali, boste odsevali novo samozavest, ki jo bodo opazili vsi, vi pa boste morali to samo še izkoristiti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije