ŽELJE

Pet najpogostejših spolnih fantazij poročenih žensk

Srečen zakon žensk ne ovira pri vročem sanjarjenju.
Fotografija: Med priljubljenimi fantazijami poročenih nekatere prav posebej izstopajo. FOTO: Dmitriisimakov, Getty Images
Odpri galerijo
Med priljubljenimi fantazijami poročenih nekatere prav posebej izstopajo. FOTO: Dmitriisimakov, Getty Images

Vsak ima seksi fantazije in z njimi ni prav nič narobe, so pa nekatera vroča sanjarjenja značilna prav za dame v resni zvezi ali zakonu. Katerim se najpogosteje prepuščajo?

Izguba nadzora

Številne sanjarijo o tem, da bi se popolnima prepustile moškemu, ki bi jih popeljal proti nasladi. Kakšne načine bi izbral, bi bila njegova odločitev. V domišljiji je dovoljeno vse; od vezanja, prevezovanja oči do rahlega tepežkanja. Brez skrbi, če tudi vi sanjate o tem, še zdaleč niste edini.

Seks na prepovedanem mestu

Nič ni narobe z uživanjem v spalnici, pa vendar bi večina dam rada vsaj kdaj okušala tudi seks na prepovedanem mestu. In če jim ni dan v praksi, o njem lahko vsaj brez meja sanjarijo.

Seks s tujcem

Še ena poredna praksa: seks z nekom, ki ga vidi prvič, zadnjič in nikoli več.

Igranje vlog

Možnosti je neskončno. Nešteto je vlog, ki jih lahko partnerja v uresničevanju te fantazije zaigrata in tako sprostita domišljijo ter erotično energijo.

Seks v javnosti

Nekako je blizu seksu na prepovedanem mestu, le da je še kanček bolj nevaren in zato mamljiv: veliko je namreč možnosti, da par ujamejo radovedne oči, kar celotni zgodbi zagotavlja poseben čar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije