Pet najbolj seksi rekordov na svetu

Čeprav niso vsi v Guinnessovi knjigi, so vredni omembe.
Fotografija: Ste že postavili svoj rekord v spolnosti? FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ste že postavili svoj rekord v spolnosti? FOTO: Guliver/Getty Images

Med najbolj seksi rekordi je nekaj presenetljivih dosežkov, ki presegajo meje domišljije. Nekateri spadajo med naravne atribute, spet druge so vzpodbudili materialni vzgibi. Zbrali smo nekaj najbolj odmevnih.

Najmočnejša vagina

Ruska gimnastična telovadka je leta 2009 s svojo vagino neuradno postavila rekord v dvigovanju uteži, in sicer je z mišicami na notranji steni nožnice dvignila 14 kilogramov.

Najstarejša devica na svetu

Ko je Britanka Vlara Meadmore dopolnila 107 let, je pojasnila, da se skrivnost dolgega življenja skriva v abstinenci od seksa. Razložila je, da nikoli ni imela ne ljubezenskega ne spolnega odnosa, ker se ji je vse skupaj zdelo prenaporno. Dodala je še, da je ponosna, da je ostala devica. Umrla je v 108. letu starosti.

Največje naravne prsi

Američanka Norma Stitz je v Guinnessovi knjigi rekordov vpisana kot ženska z največjim naravnim oprsjem na svetu. Njene prsi v dolžino merijo 109 centimetrov, njihov obseg je 177 centimetrov, rasti pa so ji začele, ko je imela 9 let. Zdravnike, ki so ji predlagali, da bi jih ji zmanjšali in tako razbremenili njeno hrbtenico, je zavrnila s trditvijo, da se mišice njene hrbtenice razvijajo v skladu z velikostjo njenih prsi, zato se ne bo vmešavala v delo narave.

Najdaljši poljub

Rekord je postavil par s Tajske in se vpisal v Guinnessovo knjigo: Ekkachai in Laksana Tiranarat sta se neprekinjeno poljubljala 58 ur, 35 minut in 58 sekund, vmes pa nista imela odmora za hrano, spanje ali opravljanje potrebe. Osvojila sta denarno nagrado in dva diamantna prstana.

Največja orgija na svetu

Na Japonskem se je 250 moških in žensk odločilo, da bodo sodelovali v največji orgiji na svetu in si tako prislužili mesto v znameniti knjigi. Vsi pari so seksali v enakem položaju in v enakem ritmu, da bi bilo vse čim bolj usklajeno, kot se za japonski perfekcionizem spodobi. Pred dogodkom so se morali testirati na spolno prenosljive bolezni, saj je bila zdravstvena varnost na prvem mestu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije