TEST

Opozorila, da ste v zvezi z napačno osebo

Negativni odgovori na nekatera vprašanja za zvezo niso najboljši obeti.
Fotografija: Včasih dvome preženejo odgovori na prava vprašanja. FOTO: Fizkes, Getty Images
Odpri galerijo
Včasih dvome preženejo odgovori na prava vprašanja. FOTO: Fizkes, Getty Images

Včasih je težko prepoznati in si priznati, da razmerje žal ne prinaša občutkov, ki ste se jih nadejali. In vse glasnejši so dvomi o pravi izbiri partnerja. Je to res to ali sem v zvezi gospodom napačnim?

Odgovorite na naslednja vprašanja. Če boste večkrat, kot z da odgovorili z ne, je dejstvo, da ste v razmerju z napačno osebo, opozarja terapevtka Nikki Watkins.

Še vzdržujete svoje hobije?

Ne? Nobenega, kajti partner od vas pričakuje, da boste gojili zanimanja, kakršna ima on … Žal to pomeni le eno: njemu v prid ste zapostavili sebe, s tem, ko ste pozabili na svoje priljubljene dejavnosti, pa žal ne morete rasti kot oseba.

Obiskuje z vami družinska srečanja?

Znova ne? Še ena rdeča zastavica. Stalno izogibanje srečevanju z drugimi člani vaše družine pomeni, da jih ne sprejema in s tem ne sprejema vas. Ne glede na to, kakšne izgovore najde tedaj, ko sta povabljena na družinsko srečanje.

Ga zavzeto branite, ko ga drugi opravljajo?

Če ne čutite potrebe, da bi mu morali tedaj, ko nekdo o njem govori grdo, stopiti v bran, si morate priznati, da tudi vaša čustva do njega niso takšna, kot naj bi v razmerju bila.

Se včasih spreta?

Ne? Nikoli? Čeprav se s tem hvalite, to žal ni dober znak. Popolna odsotnost spora namreč pomeni, da se nekdo v zvezi povsem podreja, kar ne more biti dobra popotnica.

Vam skupni trenutki prinašajo veselje?

Ne, in zato, denimo, zvečer pred televizijo hitro zaspite? Še en znak, da z vajino zvezo nekaj ni v najlepšem redu.

Pogosto razmišljate o seksu?

Sicer da, vendar ne z njim … Torej že sami veste, da so dodatne besede odveč. Če med vama ni spolne privlačnosti, potem je nekaj kot na dlani: on ni gospod pravi, temveč gospod napačni …

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas