LJUBEZEN IN STRAST

Napake samskih žensk: To, da čutite, da ste pripravljeni, v resnici nič ne pomeni

Če izžarevate negativnost, boste pritegnili prav takega partnerja. Spustiti morate bolečino in zaupati vesolju, da dela za vas.
Fotografija: Ko se boste vzljubili in naravnali na ljubezen, bo partner prišel v vaše življenje. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ko se boste vzljubili in naravnali na ljubezen, bo partner prišel v vaše življenje. FOTO: Guliver/Getty Images

Svet se vrti okoli ljubezni, ki poganja naše življenje. Je glavna sila vesolja, iz nje se vse napaja in vse povezuje. Vedno se začne pri nas samih. Najprej moraš ljubiti sebe, da te bodo drugi, zlasti če želiš pritegniti pravega partnerja. Samo če ljubezni na široko odpremo vrata, delujemo in vibriramo, jo pritegnemo kot magnet. Ko iščemo ljubezen, namreč ni dovolj, da si nekaj želiš. Želja je osnova, pot do uresničitve je povezana tako s koraki, ki jih je treba narediti v fizični resničnosti, kot s tem, da izžarevamo svojo odločitev za ljubezen, a hkrati nismo obsedeni z njo in je nočemo izsiliti takoj in za vsako ceno. Odločilni ključ do ljubezni se skriva v vas.

To, da čutite, da ste pripravljeni, v resnici nič ne pomeni. Ne le da to rečete, precej verjetno še niste pripravljeni, razumeti morate tudi, da vesolje ne čaka le na vaš trenutek razsvetljenja, ko vam bo nemudoma začelo dostavljati želeno na dom kot iz kataloga. Morali se boste potruditi in pokazati, da mislite resno. Če ne boste niti s prstom mignili in boste le čakali na usodo, se boste načakali. Naučiti se morate biti proaktivni in vibrirati ljubezen. Postati morate srečna, zadovoljna, urejena in samozavestna ženska z nasmehom na obrazu, za katero se obračajo vsi moški. Tega ne moreš zaigrati ali goljufati: gre za energijo, ki jo ženska oddaja. Ko vstopi v prostor, pritegne vse poglede. Ko odide, naredi vtis in drugi še dolgo razmišljajo o njej. Podobno privlači podobno. Ko ste srečni, zadovoljni in izpolnjeni, ko se odprete zunanjemu svetu, ker je to varno, ker se dobro počutite, ker je želja podprta z energijsko vibracijo, takrat se zgodi. Toda vprašajte se, kolikokrat ste res sposobni delovati tako. Partner se energijsko nikoli ne bo prilepil na vaše težave in jih reševal. To je zgrešen pogled na ljubezen. Če z vibracijo težav in negativnosti že lahko pritegnete nekoga, bo odražal natanko to – negativnost in težave. Osebe, ki se značajsko in fizično ujema z njimi, ki s seboj ne nosi bremen preteklosti in si želi resnično bivati v sožitju in vzajemnosti, z nizko vibracijo ne boste našli.

Napačno razumevanje signalov
Spustite odnose, ki niso dobri za vas, in se odprite možnosti, da najdete sorodno dušo. FOTO: Guliver/Getty Images
Spustite odnose, ki niso dobri za vas, in se odprite možnosti, da najdete sorodno dušo. FOTO: Guliver/Getty Images

Ko se vam ne izide z nekom, za katerega ste mislili, da je pravi, se vam podira svet. Prepričani ste, da bi se ta ljubezen morala zgoditi. Ne razumete, kako lahko oseba, ki vam je všeč, tega ne vidi in ne sprejme, ko pa ste sami tako močno gotovi o tem. Včasih nam je težko sprejeti misel, da se vse zgodi z razlogom. Da se ljubezen včasih ne zgodi, ker je tako najbolj prav za nas. In da je bil to najboljši scenarij, se pokaže šele pozneje. Takrat nam je jasno, da ta oseba ni bila prava za nas, da smo se zmotili in bi nam prinesla nesrečo, da nam je bil namenjen nekdo drug, s katerim se bolj ujemamo in smo srečnejši. Toda da spustimo in zaupamo vesolju, da to ni prava pot, ne da bi poskušali izsiliti svojo voljo, terja veliko osebne zrelosti in poguma.

Na neki način moramo iti proti sebi in temu, kar v tem hipu mislimo, da smo. Da dopustimo višji modrosti, da popravlja naše napake, še preden se zgodijo. In se zavedamo, da s tem ljubezni v resnici ne izgubljamo, ampak dobimo možnost za tisto, ki nas bo res osrečila. Odločitev, da ne vztrajamo pri neuslišani ljubezni, čeprav vsa znamenja kažejo, da to ni prava pot za nas, je pravzaprav izraz neljubezni do sebe. Tedaj bi se morali imeti namreč toliko radi, da bi spustili to zgodbo, odšli in zaupali vesolju z zavedanjem, da nas čaka večja sreča, boljši partner, ki nas bo sposoben bolj osrečiti. Šele ko zapremo vrata bolečine, se odpremo novim možnostim. In ko naredimo ta veliki korak v osvoboditev, ko odložimo svoja bremena, ko zaupamo vesolju in prihodnosti in smo vsak dan v energiji ljubezni, ki je ključ, ki odklepa vsa vrata, ko ljubimo sebe in svet iz globin svoje duše in smo prepričani, da si zaslužimo samo ljubezen, tedaj naša vibracija ljubezni obarva vse okoli nas. Tedaj običajno spoznamo sorodno dušo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije