OVIRE

Najvišje ovire pri iskanju ljubezni

Da bi končno našli pravo ljubezen, se znebite nekaterih bremen.
Fotografija: Najvišje ovire na poti do ljubezni si nastavljate sami. FOTO: Triocean/Gettyimages
Odpri galerijo
Najvišje ovire na poti do ljubezni si nastavljate sami. FOTO: Triocean/Gettyimages

Iskanje sorodne duše ni lahka naloga, največkrat pa na poti do prave ljubezni stojijo ovire, ki si jih nastavljate sami. Kaj torej počnete narobe?

Oklepate se preteklosti

Ne glede na to, kaj se je dogajalo nekoč, vračanje v preteklost zapira vsa vrata v srečno prihodnost. Morda vas je zaradi preteklih slabih izkušenj strah, da bi se znova opekli, morda upate, da se bo nekdanja ljubezen vrnila, morda ste zaradi nje zagrenjeni in obremenjeni. Ne glede na to, kako podoživljate nekdanje dogodke in razmerja, naučite se jih pozabiti. Ko boste povsem zaprli ta vrata, se bodo odprla tista, ki vodijo v lepšo prihodnost.

Ne cenite se

Če sebe ne postavljate na prvo mesto, vas nihče ne bo. Če sebe ne sprejemate in se nimate radi, se boste vedno znova ujeli v škodljive in neiskrene odnose. Cenite se, imejte se radi in si s tem tlakujte pot do razmerja z nekom, ki bo z vami ravnal tako, kot si zaslužite.

Vztrajate v razmerju z napačnim

Nekje v sebi veste, da človek, s katerim delite mizo in posteljo, ni pravi. Kljub temu vztrajate v razmerju z njim. Morda zato, ker ste prepričani, da boljšega ne bi našli, morda zaradi občutka dolžnosti, zaradi materialne varnosti, otrok … Vse to niso razlogi za ohranjanje zveze, ki vas ne osrečuje. Boljše je pretrgati spone in začeti znova z nekom, s katerim vas bodo vezali spoštovanje, razumevanje in predvsem ljubezen.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas