POZOR

Največje pasti zveze z bogatašem

Čeprav se zdi razmerje z moškim, ki ima veliko pod palcem, idealno, velikokrat ni takšno.
Fotografija: Denar ni garancija za srečo in zadovoljstvo. FOTO: Paul Bradbury/Getty Images
Odpri galerijo
Denar ni garancija za srečo in zadovoljstvo. FOTO: Paul Bradbury/Getty Images

Nekateri druge sodijo zgolj po velikosti materialnega premoženja, to jim namreč pomeni varnost in udobje. Pa je zveza s premožnim moškim res idealna?
 

Čustva velikokrat niso iskrena


Čeprav se velikokrat zgodi, da ona sebe prepričuje, da se bo nekoč zaljubila v partnerja, ki ima debelo denarnico, se to v večini primerov ne zgodi in odnos je obsojen na propad. K temu pripomore še nezaupanje in dvom druge strani, kajti dejstvo, da razmerje temelji na denarju in ne na pozitivnih občutkih, ne govori dobri zvezi v prid.
 

Finančna neenakost vodi v trenja


Morda na začetku res ni pomembno, koliko kdo prispeva v družinski proračun, a velika odstopanja s tega vidika na dolgi rok osebo, ki zasluži manj, potisne v podrejeni položaj, kar povzroča vedno nova trenja.
 

Slab seks


In še zadnji, a še kako občuten minus: dober seks je v razmerju pomemben. Če z njim niste zadovoljni in se to kljub trudu ne spremeni, denar ne odtehta obstanka v zvezi. Zgodi se, da nekdo skuša svoje spolne pomanjkljivosti nadomestiti z denarjem, a na dolgi rok ta taktika ne deluje in vodi le v dodatno nezadovoljstvo. S tem v ospredje stopa znani rek, da denar ne more kupiti sreče in zadovoljstva.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije