POŽIVITEV

Nadgradnja položaja po pasje

Zadeve je vedno mogoče popeljati na novo raven.
Fotografija: Vse dobro je mogoče še izboljšati. FOTO: Thinkstock 
Odpri galerijo
Vse dobro je mogoče še izboljšati. FOTO: Thinkstock 

Ženske in moški imajo radi v seksu položaj po pasje, saj omogoča lažjo in globoko penetracijo, pogled, ki se njemu odpira na njeno telo, je čudovit, ona pa si do orgazma lahko pomaga s prostimi rokami. A vselej je dobro mogoče še izboljšati. Kako?

Intenzivnejši stik

Ona se ne naslanja na kolena in opira na roke, temveč leži na trebuhu, on pa kot običajno penetrira od zadaj. V tem položaju se njen ščegetavček stika s površino in ob trenju z njo poveča možnosti za njen orgazem.

Masaža točke G

Medtem ko on poriva, naj ona z roko masira predel med njegovimi modi in anusom. Tam je namreč veliko živčnih končičev. Na podoben način lahko pogumnejše stimulirajo njegovo prostato, ki jo nekateri imenujejo tudi moška točka G.

Ne pozabite na moda

Ta so pogosto zapostavljena in zanemarjena, a gre za izjemno občutljivo področje, ki si med spolnim odnosom zasluži več pozornosti. Medtem ko on prodira vanjo, naj se ona z njimi nežno igra.

Na eni nogi

Običajno on v položaju po pasje kleči na obeh nogah. V tej različici pa na eni nogi kleči, drugo ima pokrčeno v kolenu in se nanjo naslanja s stopalom. Tako lahko močneje in globlje prodira v svojo drago.

Naj visi

Ona poklekne na rob postelje in se nagne naprej tako, da ji glava visi preko roba, on si jo vzame od zadaj. Položaj je drugačen na pogled, hkrati prinaša intenzivnejše občutke, kar poveča možnosti za njen in njegov orgazem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije