MENSTRUACIJA

Moteče mesečno perilo: vložki, so vznemirili njenega moža

Veliko moških se ne zna spopadati z menstruacijo, eden je od žene zahteval, naj ne uporablja vložkov, ker ob njih ni sproščen.
Fotografija: Tamponi so resda bolj praktični, a lahko pomenijo tveganje za zdravje. FOTO: Pxhidalgo/Getty Images
Odpri galerijo
Tamponi so resda bolj praktični, a lahko pomenijo tveganje za zdravje. FOTO: Pxhidalgo/Getty Images

V času menstruacije ženske od partnerjev pričakujejo podporo, spodbudo, objem, pogovor, vendar se veliko moških ne zna spopadati s tem obdobjem. O tem se je razgovorila uporabnica spletnega omrežja in svoje razmerje opisala kot mučno, sploh kadar ima ženske težave.

Zapletlo se je, ko je med menstruacijo prenehala uporabljati tampone, ampak je imela vložke, kar je vznemirilo njenega moža, ker se o tako pomembni stvari ni prej posvetovala z njim.

Razlog, da je prenehala uporabljati tampone, je bil zdravstvene narave, a mož je vseeno zahteval, da jih uporablja ali pa prespi med menstruacijo nekje drugje in ne zraven njega. Žena je najprej mislila, da se šali, a ker je še naprej uporabljala vložke, da ne bi ogrožala svojega zdravja, se je mož globoko užaljen med njenim mesečnim perilom preselil na kavč. Pravi, da zraven nje ne more spati, če ima vložke, da preprosto ni sproščen.

Njuno razmerje je na trhlih tleh, komentarji pod objavo pa bili večinoma na strani ženske, čeprav je sledilo tudi veliko vprašanj, zakaj sploh to prenaša in koga lahko mesečno perilo sploh tako močno moti. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas