BOLJŠE POLOVICE

Moške želje: močnejši libido in manj nerganja

Ker je vedno dovoljeno sanjariti, so moški zaupali, kaj bi najraje spremenili pri svojih boljših polovicah.
Fotografija: Tako moški kot ženske bi pri življenjskem sopotniku kakšno malenkost spremenili. FOTO: Fizkes, Getty Images
Odpri galerijo
Tako moški kot ženske bi pri življenjskem sopotniku kakšno malenkost spremenili. FOTO: Fizkes, Getty Images

Katere tri stvari bi, če bi jih lahko, spremenili pri svoji dragi/dragem, se je glasilo vprašanje, na katero so v eni od anket odgovarjali pripadniki močnejšega in nežnejšega spola. In kaj so povedali?

Močnejši libido in manj nerganja

Ne, oni si ne želijo več pogovorov, prav tako ne pogostejših obiskov kulturnih prireditev. Oni si najbolj želijo več seksa, kajti 31 odstotkov sodelujočih je zaupalo, da bi pri svojih partnericah spremenili … libido. Natančneje, pričarali bi ga več. Sledila je želja, da bi njihove drage manj godrnjale in negodovale. To je navedlo 26 odstotkov vprašanih, 19 odstotkov jih želi, da bi bile njihove boljše polovice bolj urejene, in prav toliko, da bi bile manj občutljive.

Kaj pa ženske?

Roko na srce, tudi njihovi odgovori niso odstopali od stereotipov. 24 odstotkov dam je izrazilo željo, da bi njihovi partnerji večkrat govorili o svojih čustvih. 23 odstotkov si želi, da bi bil njihov srčni izbranec bolj urejen, in 20 odstotkov, da bi bil bolj gostobeseden. 17 odstotkov žensk je povedalo, da bi bile presrečne, če bi njihov partner pokazal več iniciative in bi bil aktivnejši.

Dobra novica

A brez skrbi, najpogostejši prvi odgovor tako moških kot žensk je vendarle bil, da pri svojem partnerju ali partnerici ne bi spremenili ničesar. Kar je vsekakor dobro vedeti.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas