ZANIMIVO

Lastnost najboljših ljubimcev

Če vaš dragi premore to lastnost, ste v resnici lahko srečni.
Fotografija: Dober ljubimec je lahko le nekdo, ki premore smisel za humor. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Dober ljubimec je lahko le nekdo, ki premore smisel za humor. FOTO: Thinkstock

Veliko dejavnikov vpliva na presojo žensk o tem, ali je moški dober ali slab ljubimec.
A glede na izsledke raziskave, ki jih povzema časopis Socioaffective Neuroscience & Psychology, obstaja lastnost, ki dame najpogosteje prepriča.

Objektivne sodnice

V njej so sodelovale samske pripadnice nežnejšega spola, stare do 69 let, saj so strokovnjaki predpostavljali, da so te pri oceni spolnih veščin moških objektivnejše od tistih, ki so trenutno v zvezi. Sodelujoče so odgovarjale na vprašanja o svojem spolnem življenju in preteklih izkušnjah, na podlagi njihovih izjav pa so znanstveniki strnili, da so najboljši seks okušale z nekom, ki je duhovit oziroma premore dober smisel za humor. Prav to pa je tudi lastnost, ki veliko obljublja, še preden do intimnega akta sploh pride.

Duhovitost, sproščenost in komunikacija

Z vidika žensk je namreč odličen znak sproščenosti v različnih situacijah, tudi med intimnim aktom. Sproščenost pa je pomembna za dobro komunikacijo in ta je pogoj za dober seks.
Med ostalimi ključnimi lastnostmi se je znašla tudi kreativnost, kajti tisti, ki so domiselni in kreativni na drugih področjih življenja, so po prepričanju dam takšni tudi med rjuhami.

Moški z omenjenima odlikama v življenju niso le sproščeni in polni idej, ampak se znatneje od tistih, ki jih ne premorejo, trudijo, da bi bila v postelji njihova ljubimka zadovoljna oziroma zadovoljena.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije