OPOZORILNI ZNAKI

Kako prepoznati ženskarja

Objavljeno 10. december 2019 21.41 | Posodobljeno 10. december 2019 21.41 | Piše: Katarina Golob

Takšni moški so odlični osvajalci, a ga tudi hitro mine zanimanje. Bodite pozorni na nekaj opozorilnih znakov, in vse bo v redu.

Znajo z ženskami, saj imajo veliko vaje.
On točno ve, kako osvojiti žensko, kaj narediti, da se bo počutila posebno in da bo klonila, potem pa ga nenadoma ne zanima več. A tudi ženskarja je lahko hitro prepoznati.

Edini ste

Ženskar vam bo obljubljal večno zvestobo, saj ste zanj vendar edini, v resnici pa opreza za vsako drugo, ki bi lahko bila vaša naslednica.

Posebni ste

Tudi to vam bo ženskar povedal po nekaj minutah. Da takšne, tako posebne ženske še ni srečal v življenju in da ima zares srečo.
Obljubljal vam bo večno zvestobo, v resnici pa opreza za vsako drugo.

Izbira ženske z nizko samopodobo

Moški, ki menjajo ženske kot spodnje perilo, vedo, da nanje ne bodo padle močne in samozavestne, ampak takšne s slabo samopodobo, ki jim je treba le popihati na dušo, da vse verjamejo.

Čakal je na vas

Rad pretirava, zato vam bo že ob prvem srečanju, najverjetneje po nekaj trenutkih, prepričljivo izjavil, da je čakal samo na vas, da tako čuti in da sta od nekdaj povezana, samo srečati sta se morala.

Kliče vas z vzdevki

Seveda ljubkovalnimi, to pa zato, ker je takih, kot ste vi, preveč, da bi si zapomnil vsa imena. Moški se hitro zmotijo. 
Deli s prijatelji