JE MOGOČE

Kako lahko seks postane odličen

S pravimi prijemi je zadeve mogoče izboljšati.
Fotografija: Vsakdo lahko v postelji postane mojster. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Vsakdo lahko v postelji postane mojster. FOTO: Thinkstock

Odličen seks ni samoumeven. Odvisen je od številnih dejavnikov in vedno od obeh partnerjev, ki naj izžarevata spolno samozavest. In če vaša pri tem malce šepa, si poglejte tri korake, s pomočjo katerih se bodo zadeve v spalnici izboljšale. 

Postanite kraljica lastnega zadovoljstva

Vsem je dobro znano, da so ženske, ki se ne sramujejo svoje spolnosti in se pogosto igrajo s seboj, samozavestnejše v postelji. Prav te dobro vedo tudi, kje so točke, ki jim pričarajo orgazem. »Če torej tega še niste storili, je skrajni čas, da odkrijete svoje erogene točke ter načine in jakost dotika, ki vas pripeljejo do vrelišča,« svetuje seksologinja Emily Morse.

Dojemite, da je vaše telo privlačno

Za spolno samozavest je pomembna ljubezen do lastnega telesa, predvsem pa sprejemanje tega in obravnavanje sebe kot spolnega bitja. Da bi dosegli ta cilj, je potrebna vadba. Odenite se v svileno perilo, ozko obleko, visoke pete ali kar koli drugega, kar vas spremeni v poželjivo zapeljivko. V tem se z dvignjeno glavo sprehajajte pred ogledalom in uživajte v tistem, kar je v njem.

Spoznajte tri čarobne besede

Nihče vam ne more brati misli, zato ne pričakujte, da bo vaš dragi vedel, kaj in kako vam ustreza. Zlasti to velja za spolnost. Če počne nekaj, kar vam ni všeč, mu to povejte. A s pravimi besedami. Oborožite se s samozavestjo, izkoristite trenutek, ne bodite nesramni, ampak preprosto recite: »Poskusiva to tako.« Prav to so besede, ki bodo po mnenju Morsove izboljšale vajin seks.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije