BI SE LAHKO STRINJALI?

Seksolog razkriva: oblika ženskih prsi govori o njenih spolnih nagnjenjih

Italijanski seksolog je pojasnil, da lahko prsi kažejo značaj ženske v enaki meri kot astrologija.
Fotografija: Tudi prsi lahko razkrijejo značaj ženske. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Tudi prsi lahko razkrijejo značaj ženske. FOTO: Getty Images

Seksolog Piero Lorenzoni obliko žensko prsi primerja s sadjem in trdi, da lahko njihova velikost in oblika razkrijeta vse o ženski. Po njegovi teoriji so ženske z majhnimi prsmi vznemirljive, inteligentne, ljubijo spolnost in so odlične življenjske sopotnice. Ženske z velikimi prsmi deli na tiste, ki redko zavrnejo povabilo v posteljo, in na dame, ki bolj uživajo v nežnosti.

Po obliki je Lorenzoni prsi razdelil na melone, grenivke, hruške in limone. Dodal je tudi pomaranče in trdi, da ženske s takšno obliko prsi niso ravno nore na posteljne aktivnosti, se pa zelo rade crkljajo.
 

Meloni

Po mnenju italijanskega seksologa se lahko ženska z velikimi okroglimi prsmi, ki so videti kot melone, na prvi pogled zdi materinska, vendar je to daleč od resnice. Taka ženska uživa v hrani, želi, da so je razvaja in občuduje, spolnost pa je ne zanima preveč.
 

Limoni

Prsi v obliki limone označujejo ognjeno partnerico. Takšna ženska je polna življenja, zna se smejati in šaliti na svoj račun, v postelji pa ima rada raznolikost. Te ženske so polne življenja, včasih drzne, predvsem pa si želijo življenje, ki je polno presenečenj in adrenalina.
 

Grenivki

Ženske, ki imajo prsi takšne oblike, skrivajo svojo pravo naravo. Morda se zdijo spolno privlačne in zapeljive, vendar so v bistvu sramežljive, veliki izlivi strasti jih ne zanimajo. Svojega partnerja bodo razvajale, a nežnost bo imela vedno prednost pred seksom.
 

Hruški

Ženske s to obliko prsi so morda na prvi pogled konservativne, a obožujejo spolni odnos v vseh pozah. In pozor! Čeprav delujejo zelo resno, naj bi bile te pripadnice lepšega spola nagnjene k varanju.
 

Jabolki

Ta oblika prsi naj bi razkrila frigidne gospodinje, ki težko doživijo orgazem, a bi v postelji poskusile vse. Nerade menjajo partnerje in so običajno pametnejše od svojih mož.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas