NAČRTOVANJE

Idealni datum za poroko v letu 2020

Če v naslednjem letu načrtujete veliki dan, poglejte, kateri bo po nasvetu astrologinje najboljši datum.
Fotografija: Leto, ki prihaja, bo naklonjeno ljubezni. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Leto, ki prihaja, bo naklonjeno ljubezni. FOTO: Thinkstock

Britanska astrologinja Carolyne Faulkner navaja, da se nam v letu, ki prihaja, obeta dan, ki bo prav posebej primeren za sklenitev zakonske zveze. Kot je povedala, bodo tedaj ključni planeti za čustveno stabilnost in uspešen odnos, in sicer Saturn, Jupiter, Pluton, Mars in Luna, v istem astrološkem znamenju, kar se ni zgodilo že vse od leta 1960.

In usodni datum je ...

Datum, na katerega bi bilo zato dobro izreči usodni da, je po njenih besedah 20. 2. 2020. Ta je zanimiv tudi z numerološkega vidika, saj število dve označuje znamenje bika, ki mu vlada Venera, planet ljubezni, lepote, potrpežljivosti in zvestobe.

Če niste naklonjeni zimski poroki, nič hudega. Astrologinja trdi, da bo vse leto, ki prihaja, prijazno do ljubezni. V njem sklenjeni zakoni bodo po večini trajali, prav tako bodo skladnost znova našli pari, ki so se v prejšnjih letih morda znašli pred večjimi preizkušnjami, a niso obupali nad svojo zvezo.

Še ena posebnost

Leto 2020 bo z vidika ljubezni srečno. Na vas pa seveda je, da to srečo izkoristite sebi in svojemu ljubezenskemu življenju v prid.

​Pa še to: naslednje leto bo prestopno. Torej leto, v katerem po ljudskem verovanju lahko ženska moškega zaprosi za roko.

Samo v namig …

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije