NI DVOMA

Dokazi, da uživa v seksu z vami

Včasih ni lahko prepoznati, ali on resnično uživa v postelji z vami ali ne, obstajajo pa zgovorni dokazi, ki pričajo, da ste zanj odlična ljubimka.
Fotografija: Obstajajo zgovorni dokazi, da ste zanj odlična ljubimka. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo zgovorni dokazi, da ste zanj odlična ljubimka. FOTO: Thinkstock

Bi radi izvedeli, kaj si v resnici misli o vaši seksi izvedbi, ideja, da bi ga to vprašali, pa vam nič kaj ne diši? Torej bodite pozorni na to, kako se obnaša. Tu je deset dokazov, da ste v njegovih očeh vrhunska ljubimka.

Njegova rutina po seksu spominja na rutino športnikov

Kar pomeni, da si po akciji privošči beljakovinski napitek ali izdatno malico. Torej je bila igra v postelji nedvomno intenzivna v vseh pogledih.

Doživi več orgazmov med enim odnosom

Zelo impresivno in za vas vsekakor pohvalno.

Po seksu zaspi

Morda se vam to ne zdi kot velika pohvala, a le moški, ki je izčrpan, srečen in zadovoljen, lahko hitro potone v krepčilen spanec.

Zanj ni ovir do vaše postelje

Ne glede na divjanje neviht, napovedano izredno stanje ali druge ovire, nič mu ne more preprečiti, da ne bi prišel na napovedano srečanje v vaši spalnici.

Dolgo zdrži

Osem ur se lahko predajata spolnim radostim. To je pohvalno tako zanj kot seveda tudi za vas.

Preprosto pove

Če po zaključku izjavi, da je bil to najboljši seks v njegovem življenju, mu to verjemite. Če ne bi bil, ga ne bi komentiral.

Na obrazu ima nasmeh

Tisti, ki jasno razkriva zadovoljstvo in se ga v resnici sploh ne zaveda. Takega nasmeha ni mogoče zaigrati.

Ne upre se zapeljevanju

Ne glede na to, ob kakšni priložnosti in kje sta, se vašemu zapeljevanju nikoli ne upre, pa čeprav je na malem zaslonu še tako zanimiva tekma.

Med predigro ne hiti

Zato, ker želi uživati dolgo in vsako sekundo.

Izboljšuje tehniko

Odkar je z vami, je usvojil kar nekaj novih prijemov, poz, razkriva vam fantazije in jih z vami uresničuje ter vam razkriva spolne fetiše. Tako se vam vedno znova zahvaljuje za izjemne občutke, ki jih je on deležen tedaj, ko je v postelji z vami.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas