ŽALOSTNA RESNICA

Deset znakov, da ni zaljubljen, temveč vas samo izkorišča

Ljubezen je čudovita, a le, če je prisotna pri obeh v razmerju, kar pa se ne zgodi vedno.
Fotografija: Obstajajo znaki, ki pričajo, da niste ukradli njegovega srca. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo znaki, ki pričajo, da niste ukradli njegovega srca. FOTO: Thinkstock

Z nekom se sestajate, a vam ni povsem jasno, kakšen je status vajine zveze. Vi ga imate radi in v mislih načrtujete skupno prihodnost. Kaj pa on? Je res zaljubljen ali se z vami samo zabava? Če počne naslednje, vam odgovor na to vprašanje ne bo všeč. Kateri so znaki, da vas samo izkorišča?

Nikoli nima časa

Če bi bil zaljubljen, bi želel z vami preživeti vsak prosti trenutek, a žal ni tako, kajti je vedno zaposlen. Ali v telovadnici. Ali s prijatelji. Še tedaj, ko se sestaneta, se mu vselej mudi. Verjemite, če bi čutil tako kot vi, bi vedno našel čas za vas.

Ni vas predstavil družini in prijateljem

Čeprav se sestajata že več mesecev. Če bi imel resne namene, bi spoznali ljudi, ki so v njegovem življenju pomembni.

Ne odpre se vam

Zato ne veste prav veliko o njegovi preteklosti, težavah ter ne o načrtih za prihodnost. Ne kaže vam ravno najbolje.

Vedno vi načrtujete srečanja

Niti toliko ni, da bi se potrudil in organiziral vsaj kakšen zmenek, kajti zanj vajina zveza ni tako pomembna, da bi se mu bilo vredno truditi zanjo.

Pošilja vam kratka sporočila, nikoli pa vas ne pokliče

Seveda, saj lažje se je skrivati za napisanimi kot za izrečenimi besedami in on to dobro ve, zato vam pošilja le sporočila (pa še ta redko), da bi vas poklical, pa sploh ne pomisli.

Ne vključuje vas v načrte za prihodnost

Kadar vam pripoveduje, kaj namerava v prihodnosti, vas sploh ne omenja. To je eden najočitnejših znakov, da vas v njegovi ni.

Ohranja stik z bivšim dekletom

Še ena velika rdeča zastava: redno je z njo v stiku. Pravi sicer, da sta le prijatelja, a v resnici je najbrž še ni prebolel, vi pa ste zanj dekle za tolažbo.

V javnosti nikoli ne pokaže naklonjenosti

Nekaterim pač ni do tega, da bi se poljubljali ali objemali v javnosti, in to je povsem sprejemljivo. A če vas nikoli ne prime niti za roko ali objame čez ramena, zagotovo nima resnih namenov.

Pogosto odpoveduje načrte

Ker mu je čisto vseeno, kako se ob tem počutite vi. Prav tako mu je vseeno, da vas bo, ko bo resnica prišla na dan, prizadel. Ker vas ne ljubi.

Ne potrudi se, da bi vas spoznal

Zaslužite spoštovanje. Zaslužite občutek, da ste pomembni in da vas nekdo, s katerim se sestajate, želi čim bolje spoznati. Če vas nikoli nič ne vpraša in ne posluša, kaj mu pripovedujete, tisti, ki ste z njim, zagotovo ni pravi. Zaslužite boljšega.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije