NEZVESTOBA

Deset očitnih znakov, da on vara

Zaupajte šestemu čutu in bodite pozorni na njegovo vedenje.
Fotografija: Naj še tako zavzeto skriva, da je nezvest, s svojim vedenjem se izdaja sam. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Naj še tako zavzeto skriva, da je nezvest, s svojim vedenjem se izdaja sam. FOTO: Thinkstock

V resnici je mogoče občutiti, da v zvezi nekaj ni tako, kot naj bi bilo. Zdi se vam, da vam dragi natika rogove, niste pa povsem prepričani ter po tihem upate, da se vendarle motite. Raje, kot da si oči zatiskate pred resnico, jih odprite in bodite pozorni na deset očitnih znakov nezvestobe.

Pogosto spreminjanje gesel

Res je, ta so dokaj zasebna zadeva in nikoli ne bi smeli razmerja na kocko postaviti samo zato, ker ne morete brati njegove elektronske pošte ali zasebnih sporočil na facebooku. A če sta imela prej odprt odnos ter nič od tega ni bilo zaklenjeno z gesli, po novem pa jih spreminja vsak teden in vam jih ne zaupa, ste lahko dokaj prepričani, da nekaj skriva.

Dejavnost na družabnih omrežjih

Prej se sploh ni ukvarjal z urejanjem profila, naslovne fotografije na družabnem omrežju ni spremenil leta, zdaj pa skrbi, da je njegov profil vedno posodobljen, na njem se pojavljajo zapisi in fotografije, na katerih je brez vaše družbe, njegovim menjavam profilne fotografije pa sploh ne sledite več. Skrivanje skupnih fotografij je prvi slab znak. In posodabljanje svoje podobe drugi. Nekoga hoče prepričati, da je samski, in ga s svojimi pozami čim bolj očarati.

Uporaba pametnega telefona

Zdrave zveze so odprte, v njih ni tabujev. Če takoj, ko se oglasi telefon, z njim odide v drug prostor, da ne bi slišali, kaj in s kom se pogovarja, bodite pozorni. Res je, lahko gre za pomemben klic, ki ga mora opraviti v miru, kaj lahko pa ga kliče nekdo, s katerim ima skrite namene.

Spremenjene navade v postelji

Seks lahko tedaj, ko je posredi tretja oseba, postane živahnejši ali povsem zamre. Prvo zaradi slabe vesti ter v njegovem telesu povečane količine adrenalina in drugo, ker se očitno zabava drugje. Kakor koli, nobena nenadna in pretirana sprememba dogajanja v domači spalnici ne prinaša nič dobrega.

Brisanje zgodovine na računalniku

Kdo sploh razmišlja o tem? Tega ne počne, ker so zanj piškotki nadležni, temveč, ker želi prekriti sledi.

Spremenjene družabne navade

Nikoli ni bil super družaben, po novem pa je skoraj vsak večer na sporedu druženje s prijatelji, sodelavci, vrstijo se službene zabave, hkrati se vse kasneje z dela vrača domov. Vse to so znaki za preplah.

Povečani izdatki

Se vam zdi, da je njegov račun konec meseca bolj prazen, kot je bil nekoč? Pozanimajte se, kam odteka denar. Bodite pozorni na gotovinske dvige, saj nezvesti raje kot s karticami plačujejo z gotovino. Tako je težje slediti njihovim potrošnim navadam.

Drugačen videz

Nič ni narobe, da skrbi zase, da se je odločil shujšati, telovaditi in si je omislil nova oblačila. A če ob tem opazite več prej omenjenih znakov, ki nakazujejo na prevaro, tega ne počne zase in ne za vas, temveč za nekoga tretjega.

Krivi vas za vse

Vseeno je, ali je povezano z domom, otroki ali se dogaja na delu. Za vse, kar se mu zdi slabo, ste krivi vi. Seveda le v njegovih očeh, saj hoče na tak način opravičiti svoje nečedno početje.

Pogosto vas obdaruje

Tisti, ki varajo, poskušajo včasih svoje početje prikriti ali oprati slabo vest tako, da partnerico nenadoma začnejo zasipati s cvetjem in z drugimi darili. Čeprav ste jih veseli, se, če to prej ni bilo v njegovi navadi, vprašajte, kaj se skriva za njegovo darežljivostjo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije