Znaki, da ni prava za vas

Nekatera dejanja zgovorno pričajo, da razmerje z vašo srčno izbranko nima možnosti za uspeh.
Fotografija: Šesti čut običajno ne laže. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Šesti čut običajno ne laže. FOTO: Thinkstock

Šele ko faza zaljubljenosti mine, se začneta resnično spoznavati in tedaj se največkrat pokažejo lastnosti ter tihi ali glasni znaki ki opozarjajo, da ni prava. Katere bi nedvomno morali upoštevati in iskati naprej, če jih opažate?

Imate pomisleke

Če vam šesti čut po tihem ali glasno prigovarja, da zadeve niso takšne, kot naj bi bile, dvomite o vajini skupni prihodnosti in niste res prepričani, da bi lahko ob njej spletli gnezdo, ga poslušajte. Kajti ta običajno nikoli ne laže.

Prijatelji imajo pomisleke

Dejstvo je, da vas oni dobro poznajo in objektivneje od vas samih gledajo na vaš ljubezenski odnos. Če vam odkrito ali prikrito namigujejo, da morda dekle, s katerim se sestajate, ni najboljše za vas, bi jim bilo nedvomno dobro prisluhniti ter upoštevati njihove pripombe in opažanja.

Ni aktivnosti, v kateri bi uživala oba

Res je, da so hobiji, ki se jima predajata vsak zase, tudi v zvezi pomembni in prav je, da jih ohranjata. A prav je tudi, da imata vsaj ena, dva, tri skupne, ki bi se jim lahko predajala skupaj, v njih uživala in še okrepila vajin odnos. Če ni ničesar, kar bi z veseljem počela skupaj, se vama žal ne obeta lepa skupna prihodnost.

Seks ni ravno najboljši

Dejstvo je, da seks ni vedno eksplozija energije in da spolnost ni edina pomembna sestavina zveze. A če zadeve na tem področju škripajo že na samem začetku, ker nista spolno kompatibilna, imata različne poglede na seks ali ta preprosto ni dober, dobro razmislite, kako bo to vplivalo na vajin odnos na sploh.

Ne morete si zamisliti prihodnosti z njo

Čudovita je, lepa, prijazna, ljubi vas in vam je zelo pri srcu, skratka, je popolna, a preprosto si ne morete predstavljati, da bi nekoč z njo spletli skupno gnezdo ter imeli družino. Tudi to vas opozarja, da žal ni prava. Kajti če bi bila, bi bila vajina skupna prihodnost jasno zarisana v vaših predstavah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije