OSVAJANJE

Zato je ne morete osvojiti

Nekatere vrste vedenja pripadnicam nežnejšega spola niso prav nič všeč.
Fotografija: Pretirana uslužnost in samohvala ne bosta obrodili sadov. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Pretirana uslužnost in samohvala ne bosta obrodili sadov. FOTO: Thinkstock

Nikakor ne morete osvojiti srčne dame. Velikokrat ste že bili na tej poti, a vselej vam je spodletelo. Morda zato, ker med osvajalskimi pohodi vedno znova zagrešite usodne napake. Katere so najvišje ovire na poti do cilja?

Skrajnosti v obnašanju

Res je, da je vsaka ženska zgodba zase, in kar je všeč eni, ni nujno tudi drugi, a nekaj je skupno vsem: nobena ne mara skrajnosti. Moški, ki odloča o vsem, je prav tako nezanimiv kot tisti, ki vse odločitve prepušča njej. Alfa samca, ki napihuje svoje mišice ali pomehkuženega fanta, bi vsaka zamenjala za nekoga v sredini. Nekdo, ki je zasvojen z adrenalinom in zato ves prosti čas namenja vratolomnim hobijem, nima veliko možnosti. Kot ne nekdo, ki vse popoldneve preživlja na kavču.
Skrajnosti torej ne obrodijo sadov. Srednja pot je tudi v tem primeru najboljša pot.

Pretirano razvajanje

Moški pogosto zmotno predpostavljajo, da je žensko mogoče osvojiti z brezmejno dobroto, izpolnjevanjem vseh njenih želja in z neskončno uslužnostjo. A to ne drži. Takega obnašanja one ne povezujejo z dobroto, temveč z nizko samozavestjo in negotovostjo. Torej še enkrat: skrajnosti niso zaželene.

Samohvala

Dejanje, ki ga ženske ne prenesejo. Nekdo, ki na dolgo in široko opeva svoje dosežke, zaslužek, sposobnosti in še bi lahko naštevali, ni privlačen moški. Pa čeprav govori resnico.

Vedno na voljo

Morda menite, da jo boste, če ji boste vedno na voljo, osvojili. V resnici nekdo, ki je vselej dostopen, ni zanimiv. Res je, vesela bo, ko ji boste sredi noči prišli zatesnit pipo in boste vedno, ko se bo spomnila, da bi se lahko dobila, odpovedali druženje s prijatelji, a ljubila in spoštovala vas zato zagotovo ne bo.

Pretirana naglica

Tudi ta je velik ne. Ne glede na to, kako močno v vašem trebuhu plešejo metuljčki, z izjavo, da jo ljubite in se z njo želite poročiti ter ustvariti družino, ne vsekajte že na tretjem zmenku. S tem je ne boste osvojili, temveč hitro odgnali.

Nepozornost na njene znake

Ne verjemite, da boste nekoga, ki ne kaže zanimanja, s trudom nekoč vendarle osvojili. Če z dejanji ali celo besedami več kot očitno sporoča, da je ne zanimate, odstopite od načrta. Kajti ne glede na to, na kakšen način in kako dolgo se boste trudili, ne bo spremenila mnenja. Če ni kemije je pač ni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije