PREVIDNO

Zakaj je seks na plaži slaba ideja

Objavljeno 14. avgust 2018 21.14 | Posodobljeno 14. avgust 2018 21.14 | Piše: M. F.

Čeprav večina sanja o seksu pod borovci in ob šumenju valov, ta v resnici ni dobra ideja.

Seks na plaži je spontan zgolj v teoriji. FOTO: Thinkstock
Slišati je zelo seksi in še kako vabljivo, a seks na plaži v resnici ni tako prijeten, kot je videti na prvi pogled. Poglejte, zakaj se lahko spremeni v nočno moro.

Pesek povsod

Peščene plaže so videti kot iz pravljice, a če ste na kateri že bili, veste, da za drobno mivko ni ovir, zato zaide tudi v najmanjše špranje. Da, tudi v intimne predele. Tam pa je res ne želite.

Seks v resnici ni spontan

Ideja je taka: sta na plaži, prevzame vaju strast in takoj se jo odločita potešiti. A v resnici brez predpriprav ne bo šlo: velika brisača, še bolje odeja, krema za sončenje, po možnosti repelent in kamni, da brisače ne bo odpihnilo. Predpriprave pa pomenijo slovo od spontanosti.

Nekdo vaju lahko gleda

Čeprav je misel na to morda spodbudna, vaju lahko akcija drago stane. Kajti seks na javnem mestu se (lahko) kaznuje z globo in posledice strasti bosta morda občutila v svoji denarnici.

Na plaži nista sama

Res je, lahko vaju kdo vidi, a tu niso le drugi turisti, redarji in policaji, temveč tudi mrčes in druge živali, ki bi vama lahko delale družbo. Tedaj ko je res ne bi želela ...

Ni dobro za intimne dele

Okužbe in vnetja na plaži niso nič kaj dobrodošli. A v družbi peska, mivke ali v neobičajni pozi bodo lahko namesto orgazma pozdravili tudi vaju ter bosta končala z opraskanim hrbtom, bolečimi rokami ter vnetjem intimnih predelov.
Deli s prijatelji