Vzrok smrti: seks

V prižganem avtu je lahko usoden. Tudi igranje z elektriko je smrtno nevarno.
Fotografija: Seks vas lahko stane življenje. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Seks vas lahko stane življenje. FOTO: Guliver/Getty Images

Nihče ne ve, kako ali kdaj bo umrl, a ni jih malo, ki ne bi imeli nič proti, če bi to bilo med seksom. In nekaterim t. i. srečnežem se je to tudi v resnici zgodilo.

Ogljikov monoksid

Romunskega nogometaša Maria Bugeanuja in njegovo dekle Mirelo Iancu so strasti ponesle do te mere, da nista mogla počakati do spalnice, ampak sta začela seksati že v avtu. Pravzaprav v prižganem avtu, ki je zaprto garažo napolnil z dimom iz izpušne cevi, zaradi česar sta umrla od ogljikovega monoksida.

Klavir za dva

Varnostnik Jimmy Ferrozzo in plesalka Teresa Hill sta bila precej domača v The Condor Baru v San Franciscu, kjer sta se zapletla v tako strasten seks na klavirju, da nista opazila, da sta medtem sprožila hidravlični mehanizem, ki dviguje klavir. Ta se je dvignil do stropa in ukleščil Jimmyja, ta je umrl na mestu.

Igra z elektriko

Nekateri ljudje si spolnost popestrijo z električno stimulacijo in zakonca Taylor iz ZDA sta bila med njimi. Pred desetimi leti pa ju je zaneslo predaleč, saj je mož na ženine bradavičke pripel ščipalke in jih povezal z električnim tokom, kar jo je slednjič ubilo.

Smrtna stava

Sergej Turganov je stavil, da bo dve svoji prijateljici zadovoljeval v 12 ur trajajočem spolnem maratonu. Rusu je uspelo, a je nekaj minut zatem umrl, saj njegovo srce ni preneslo stekleničke viagre, ki jo je pred tem zaužil.

Usodni padec

Balkoni so namenjeni shranjevanju ozimnic, sušenju perila in pitju kave, v hotelu pa lahko še marsičemu drugemu. Sandra Orellana in Robert Lee Salazar sta med pohotnim divjanjem po hotelski sobi zatavala na balkon, kjer je ona sčasoma izgubila ravnotežje in padla čez ograjo.

Napačno ime

Med zadnjim seksom, ki sta ga imela Colin Scully in njegova žena Tracy, je ona zavpila »Paul«, zaradi česar je mož posumil, da ga žena vara s kolegom iz kluba skuterjev, ki mu je ime Paul. To ga je tako razkačilo, da jo je zadavil in je še danes v zaporu, Paul pa se verjetno še vedno vozi okoli s svojim skuterjem, morda le manj brezskrbno. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije