POMEMBNO

Vse to v ženskih očeh prekaša velikost penisa

Veliko je razprav o tem, kako pomembna je v resnici velikost njegovega spolnega organa, a nobenega dvoma ni, da ta ni edina, ki v ženskih očeh šteje.
Fotografija: Nekatere kvalitete v njenih očeh igrajo pomembnejšo vlogo kot število centimetrov. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekatere kvalitete v njenih očeh igrajo pomembnejšo vlogo kot število centimetrov. FOTO: Thinkstock

Kako pomembna je z vidika njenega spolnega užitka njegova obdarjenost s centimetri, je predmet številnih razprav. Medtem ko nekateri zatrjujejo, da igra ključno vlogo, so na drugem bregu tisti, ki menijo, da vsega zadovoljstva nikakor ni mogoče pripisati zgolj številu centimetrov. Najbrž imajo ti prav. Kajti so kvalitete, ki v ženskih očeh štejejo veliko več. Niza jih seksologinja DeAnna Lorraine.

Presenečenja

Ne samo v postelji, tudi tista na sploh. Ni treba, da gre za velike geste. Dovolj je šopek cvetja kar tako, čokoladica brez posebnega razloga, skuhano kosilo, ko se ona vrne domov, pospravljeno stanovanje po napornem dnevu. To so geste, ki njej sporočajo, da jo on ceni, spoštuje in se je vedno, torej nedvomno tudi v postelji, pripravljen truditi, da bi ji bilo čim prijetneje.

Pravi dotiki

Niso vse ženske enake in kar odgovarja eni, ne prija tudi drugi. Zato vsaka neizmerno ceni, kadar je on pripravljen odkrivati dotike, ki pri njej najbolj zaležejo, ter jih vključiti v razvajanje. V postelji in zunaj nje.

Pohvale

Ko sta sama in še bolj tedaj, ko sta v družbi. Vsak rad sliši pohvalo na svoj račun, pa naj bo glede dela, vzgoje otrok, sposobnosti ali intimnih veščin. Iskrena pohvala je nedvomno ključ do njenega zadovoljstva, srca ter seksualnih užitkov.

Objemi

Takšni, brez seksualnega predznaka. Topli objemi hitro popravijo razpoloženje, telo ob njih preplavijo hormoni ugodja in brez besed izražajo čisto, nesebično ljubezen.

Čutni poljubi

Poljubi so najpreprostejši in hkrati najzgovornejši dokaz ljubezni ter naklonjenosti. Na žalost se večina moških nanje spomni le tedaj, ko je čas za vroče igrice. Zato so tisti, ki ne vodijo vanje, v ženskih očeh toliko bolj cenjeni in neprecenljivi.

Čas za dolgo predigro

Neštetokrat je že bilo povedano tisto, kar so zapisali tudi v publikaciji Journal of Sexual Medicine: dolga predigra z močnim seksualnim nabojem prebudi čisto vsa erotična čutila in je pot do njenega orgazma. V resnici je ne more prekositi penis še tako popolnih dimenzij.

Pozorno poslušanje

Ženska, ki ima občutek, da jo moški pozorno posluša in spremlja njene besede, se počuti sprejeta in ljubljena. Prav to sta prva pogoja tudi za popolno seksualno izkušnjo.

Komplimenti

Res je, včasih je ona malo negotova vase. In to se najbolj pokaže tedaj, ko sta v postelji ter se skrije pod odejo in ugasne luč. A nizka samozavest je največja sovražnica dobrega seksa. Preženejo jo lahko njegove iskrene pohvale njenega telesa ter posteljnih veščin.

Očesni stik

Tedaj ko se pogovarjata, tedaj ko v tišini sedita ali tedaj ko se ljubita. Očesni stik dokazuje, da je prisoten z dušo in s telesom, krepi povezanost in ji zagotavlja občutek varnosti. To pa so sestavine razmerja, ki so v njenih očeh v razmerju na prvem mestu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije