Vse to razkriva njegove veščine v postelji

Nekatere stvari o njegovih posteljnih vrlinah veliko povedo, še preden skočita med rjuhe.
Fotografija: To, kako spreten je z besedami, veliko pove o njegovih veščinah v postelji. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
To, kako spreten je z besedami, veliko pove o njegovih veščinah v postelji. FOTO: Thinkstock

Tako simpatičen in prijeten je. Po nekaj zmenkih v vašem trebuhu veselo poplesujejo metuljčki, sprašujete pa se, kako se kaj znajde med rjuhami. Da bi potešili radovednost, poglejte, kaj njegove posteljne veščine razkriva veliko prej, preden odnos popeljeta na naslednjo stopnjo, oziroma kaj opozarja na to, da seks ni njegova močna plat.

Zamujanje

Čakate ga dvajset minut ali dlje, nato pa se pojavi s srce parajočim opravičilom. Lahko se zgodi enkrat, a če se to pogosto dogaja, njegovo vedenje pomeni le eno: ne spoštuje vas in ne ozira se na vaše občutke. Tudi tedaj, ko bosta pristala med rjuhami, mu zanje ne bo mar. Žal.

Stalno pogledovanje na telefon

Če tedaj, ko sta skupaj, stalno pogleduje na svoj telefon, bere sporočila ali jih pošilja in preverja objave na družabnih omrežjih, z njim nikar ne izgubljajte časa. Kajti ne posveča vam pozornosti, ki jo zaslužite, in dejstvo je, da vam je tudi v postelji ne bo.

Nespretnost z besedami

Če nobenega stavka ne konča, hitro spreminja teme in prekinja vaše pripovedovanje, komunikacija ni njegova močna plat. Za srečno zvezo in tudi za dober seks pa je ta neprecenljiva in nepogrešljiva. Torej zatikanje, pomišljanje, nerodno izražanje, skakanje v besedo ne obetajo ravno veliko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije