NE RAZMIŠLJAJTE

Tri stvari, ki jih morate vedeti o spolnosti

Ne obremenjujte se s tem, kaj si o vas med seksom misli partner. Prav tako ne poskušajte ugoditi le partnerju, to je igra za dva.
Fotografija: Ne obremenjujte se s samopodobo. FOTO: Gettyimages
Odpri galerijo
Ne obremenjujte se s samopodobo. FOTO: Gettyimages

Ste se kdaj vprašali, kakšno spolno življenje si sploh želite in ali dobivate, kar potrebujete? Odgovori na spodnja tri vprašanja vam bodo pomagali razkriti resnico o sebi.
 

Ali med seksom razmišljate, kaj o vas misli partner?

Če se ukvarjate s tem, kaj med seksom o vas misli partner, se tako nehote ocenjujete in se vam užitek oddaljuje. Obremenjevanje z lastno podobo vam ne bo pomagalo do zadovoljstva, prej ko se boste sprejeli, lažje se boste sprostili. Seks ni tekma.
 

Zakaj med seksom počnete, kar počnete?

Če počnete stvari le zato, da bi zadovoljili partnerja, pri tem pa popolnoma zanemarite sebe, svoje občutke in svoja prepričanja, bo vaš užitek kratkega veka. Seks je igra za dva, ki se poskušata zadovoljiti in premikata meje svojih izkušenj obojestransko.

Kakšna seksualna osebnost ste?

Ljudje si pogosto nalepijo oznake, ki jih določajo, potem pa ne morejo odstopiti od njih in napredovati. Ne dovolite si, da bi vas lastne etikete omejevale. Tako kot se spreminjate na drugih področjih življenja, se tudi v seksu. Sprejmite svojo pot! 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije