IZKUŠNJE

Ti moški vsaki ženski prekrižajo pot

Da srcu ni mogoče ukazovati, dokazujejo štirje tipi moških, s katerimi se vsaj enkrat v življenju zaplete tako rekoč vsaka ženska.
Fotografija: Skrivnostnemu, zadržanemu in super seksi porednemu fantu se skoraj ni mogoče upreti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Skrivnostnemu, zadržanemu in super seksi porednemu fantu se skoraj ni mogoče upreti. FOTO: Thinkstock

Ljubezen je nepredvidljiva in včasih nam pot prekriža nekdo, ki se mu ni mogoče upreti, čeprav razum govori, da ne prinaša nič dobrega. Na svetu tako najbrž ni pripadnice nežnejšega spola, ki se ne bi zapletla s katerim, ki ji je na koncu strl srce. A jo je vendar obogatil z neprecenljivimi izkušnjami.

Počitniška ljubezen

Srečali ste ga na dopustu. Morda je bil natakar, seksi reševalec ali gost v hotelu, kjer ste bili nastanjeni s prijateljicami. Privlačnost med vama je bila takojšnja, preživela sta nemalo vročih noči. Nekaj časa po koncu dopusta sta sicer ohranila stike, a so se ti sčasoma izgubili. Da, za seboj je pustil strto srce, a tudi lepe spomine.

Poreden fant

Bil je skrivnosten, zadržan, že na pogled nevaren in zato super seksi. Zasanjani ste mu padli v objem, prepričani, da vaju čaka lepa skupna zgodba. On je vse skupaj vzel veliko bolj sproščeno. V resnici z vami ni imel nikakršnih dolgoročnih načrtov, kar vam je bilo kmalu čisto jasno.

Mamin sinek

Na prvi pogled je bil popoln: uglajen, skrben, pozoren drugačen od vaših bivših ljubezni. A zanj niste bili edina ženska v življenju. Niti ne prva. Kajti to mesto je pripadalo njegovi mami. Njej je zaupal vse, njo je prosil za nasvet in tekel k njej, če ga je poklicala, ne glede na to, kaj sta imela v načrtu. V resnici je bila za vas premočna konkurenca.

Prijazen fant

Nosil vas je po rokah, trudil se je, da bi vam ustregel, in nikoli vam ni rekel ne. Popoln? Ne ravno. Kajti v resnici med vama ni bilo prave iskre in njegova prijaznost ter uslužnost sta vam sčasoma začeli presedati. Roko na srce, vse ima svoje meje, tudi prijaznost. Konec koncev ste iskali enakovrednega partnerja in ne copate. Čeprav ste ga po tem, kot ste ga soočili s svojimi pričakovanji in je užaljen odšel, še kar nekaj časa pogrešali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije