Štirje spolni položaji, ki jih ženske obožujejo

Obstajajo poze, ki so v ženskih očeh prav posebej priljubljene.
Fotografija: Nekateri spolni položajih so pri pripadnicah nežnejšega spola posebej priljubljeni. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekateri spolni položajih so pri pripadnicah nežnejšega spola posebej priljubljeni. FOTO: Thinkstock

Za pravega ljubimca ni nič lepšega, kot da v postelji zadovolji žensko. Kajti če uživa ona, uživa tudi sam, saj ga njeno zadovoljstvo dodatno vzburja. Pri tem igra veliko vlogo zbor poz in nekatere od njih so med ženskami posebej zaželene. Tu so štiri, ki na lestvici priljubljenih pri pripadnicah nežnejšega spola nedvomno vodijo, ter tudi odgovori na vprašanje, zakaj.

Položaj mačke

V njem prihaja do izrazite stimulacije klitorisa. Položaj je podoben misijonarskemu, le da je on s svojim telesom pomaknjen nekoliko više proti njenemu obrazi in je njegov spolni organ v tesnem stiku z njenim gumbkom zadovoljstva.

Položaj po pasje

Tako imenovani doggy style je še ena, v ženskih očeh priljubljena poza. Med njo namreč prihaja do izrazite stimulacije točke G, hkrati si lahko ona do orgazma pomaga z ročno stimulacijo ščegetavčka, kar je zaradi dejstva, da je ta običajno nepogrešljiva za njen vrhunec, dodaten plus.

Most

Poza, med katero prihaja do globoke penetracije. Gre za položaj, ki bi ga lahko imenovali tudi obrnjen položaj po pasje. Ona leži na hrbtu, dvigne telo in se naslanja na podlakti ter stopala. On na kolenih čepi med njenimi nogami, z rokama pridrži njeno zadnjico in jo pelje proti vrhuncu.

Kavbojka

V tem položaju ima ona popoln nadzor, kar pomeni, da določa globino in kot penetracije ter hitrost dogajanja. Skratka, lahko si zagotovi idealne pogoje za popoln seks s prav takim izidom za oba.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije