POŽIVLJAJOČE

Štiri zanimive seksi igrice za vroče poletne noči

Poskrbite, da bo pravo vzdušje zavladalo tudi v spalnici.
 
Fotografija: Naj vroče poletje pečat pusti tudi v spalnici. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Naj vroče poletje pečat pusti tudi v spalnici. FOTO: Thinkstock

Dejstvo je, da seks sčasoma v zvezi ni več tako vroč in spontan, kot je bil na začetku razmerja. In tega se nihče ne veseli. Zato z namenom, da bi strast ohranila ali jo vrnila na nekdanjo raven, v svoje igrice vključita nekaj preprostih, a učinkovitih prijemov.

Trije v postelji

Ne mislimo na trojček, temveč kot dodatnega igralca v roke vzemita vibrator, ki ga lahko vključita v spolna doživetja. Naj bo del predigre. Z njim vzburjajta erogene cone drug drugega in uvod v ključno dejanje dvignita na novo raven.

Kreativno slikanje

Če ste umetniško nadarjeni, to lahko vključite tudi v svoje seanse in vse skupaj spremenite v erotično igro. Naj bo partnerjevo telo vaše platno. Po njem slikajte z barvami za telo ali z raztaljeno čokolado, ki jo lahko na koncu odstranite z jezikom. Poskrbite le, da ne bo preveč materiala pristalo na posteljnini.

Loterija

Na listke papirja napišita, kaj vse bi rada v doživela postelji. Lističe vrzita v škatlo in izmenično enega za drugim izvlecita. Napisano na listku izvedita v živo. Odlična igra za izpolnjevanje spolnih fantazij.

Odkrijte igralski talent

Razburljive prizore iz knjig ali filmov lahko preneseta tudi v domačo postelji. Odigrajta tiste, ki so vama ostali posebej v spominu in so izvedljivi tudi v resničnem svetu. Lahko pa si izmislita čisto svoje like in scenarije. Možnosti so neskončne, prav posebej zanimivo pa bo, če si bosta drznila vajino igro posneti. Kasneje vama lahko služi kot dodatna spodbuda za vroče nadaljevanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije