MASAŽNA CEV

Solo seks brez truda

Na Kitajskem izumili masažno cev, ki bo pomagala darovalcem. Izkušnja je menda zelo prijetna, čeprav poteka v kliničnem okolju.
Fotografija: Tudi samozadovoljevanje se robotizira. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tudi samozadovoljevanje se robotizira. FOTO: Guliver/Getty Images

Masturbacija ni nujno vedno prijetna, včasih je celo dolžnost, če gre na primer za doniranje semenske tekočine, in takrat lahko odpovedo tudi največji korenjaki. Zdaj so na Kitajskem izumili napravo, s katero moški masturbira brez truda.
Masažna cev je 5000 funtov vredna napravica, ki je videti kot navadni plastični tulec, le da poskrbi za orgazem. Moški vanjo vtakne penis in uredi nastavitve, kot so hitrost, s katero se naprava pomika gor in dol, moč, s katero deluje, ter toploto, ki spominja na okolje nožnice. Da je naprava nožnici še bolj podobna, oponaša njeno stiskanje in sesanje, kar naj bi moškemu omogočilo večji užitek. Kitajske klinike so se za uporabo te naprave odločile, ker se bojijo, da bo v prihodnosti primanjkovalo semenske tekočine zaradi upada doniranja. Poleg tega ima vse več moških težave s plodnostjo. Na Kitajskem so zato pozvali moško populacijo, naj se odzove enkratni priložnosti in napravico preizkusi. Radovednost bodočih uporabnikov je velika in zanimanje raste, saj je po besedah izdelovalcev tulca izkušnja zelo prijetna, čeprav poteka v kliničnem okolju. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije