POZOR

Slab ljubimec se izdaja sam

Kaj lahko od njega pričakujete v postelji, je mogoče ugotoviti, preden pride do intimnega spoznavanja.
Fotografija: Izognite se razočaranju in slabega ljubimca prepoznajte pred skokom med rjuhe. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Izognite se razočaranju in slabega ljubimca prepoznajte pred skokom med rjuhe. FOTO: Thinkstock

Je šarmanten, lep na pogled, skratka, privlačen, kaj pa lahko od njega pričakujete v postelji? Naj vas njegov lepi videz ne zavede, kajti čeprav ljudje temu običajno pripisujemo tudi izjemne posteljne veščine, vas bo vaš izbranec lahko razočaral. Obstajajo namreč drugi znaki, ki pričajo o tem, kaj zmore in zna. Če pri njem opažate naslednje vedenje, v resnici ni tako dober ljubimec, kot si želite, da bi bil.

V resnici ga ne zanimate

Dobro, redno se sestajata in veliko časa preživita skupaj, a če ga ne zanima, kakšna je bila vaša preteklost, kaj načrtujete v prihodnosti in kaj se vam vsak dan dogaja v službi ali doma, kaj imate radi in česa ne marate, potem si med rjuhami ne obupajte preveč. Kajti če ni pozoren zunaj postelje, tudi v njej ne bo.

Obseden je s svojim videzom

Nič ni narobe, da skrbi zase, a če negi obraza in telesa namenja čisto preveč pozornosti, to niso najboljši obeti. Kajti bolj kot s tem, kako uživata, se bo v postelji obremenjeval z onim, kako je videti tedaj, ko ga ujame val strasti.

Nespreten je

Morda se vam zdi simpatično, ko se spotakne na stopnicah ali mu stvari vedno padajo iz rok, a če se mu to redno dogaja in ne more zabiti žeblja, ne da bi se udaril po prstu, bo nespreten tudi v postelji.

Nima življenjskih ciljev

Ni treba, da je bogat in neizmerno ambiciozen, a vsak bi moral imeti v življenju določene cilje, ki jih z veseljem dosega. Kajti pomanjkanje strasti do življenja nedvomno nakazuje na pomanjkanje strasti med rjuhami.

Ne skrbi za zdravje

Kar pomeni, da mu je telovadba španska vas, prav tako zdrava prehrana. Ni treba, da je obseden s svojim telesom, a skrb za zdravje in zato zdravo telo sta prva pogoja za dober seks. Prav tako se med vadbo razvijajo veščine, ki jih lahko s pridom uporabimo tudi v postelji.

Pri prvem poljubu je vse šlo zelo hitro

Prvi poljub je pomemben. Ne samo zato, ker je prvi, temveč tudi zato, ker veliko pove o njem, vas in vajinem odnosu. Če se zgodi vse zelo hitro, brez nežnega objema in tesnega dotika, tudi v postelji ni mogoče pričakovati, da bo skrben, pozoren in da se bo potrudil, da bi tudi vi doživeli veliki O.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije