DOBRODOŠLO

Šest trikov popolnega ljubimca

Usvojite nekaj preprostih trikov ter jo z njimi presenetite v postelji.
Fotografija: Upoštevajte nekaj preprostih pravil in v očeh svoje drage postanite popoln ljubimec. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Upoštevajte nekaj preprostih pravil in v očeh svoje drage postanite popoln ljubimec. FOTO: Thinkstock

Če bi radi poskrbeli za njen maksimalni spolni užitek, upoštevajte nekaj pravil in v očeh svoje drage postanite popoln ljubimec. Kako ji torej v postelji vedno znova pričarati nepozabno doživetje?

Upočasnite zadeve

Seks ni tekma, seks ni hitenje proti cilju, seks naj bi bilo dejanje, ki počasi prebuja vsa čutila. Poudarek je na počasi. Kajti pripadnice močnejšega spola obožujejo dolgo predigro, v katero je vključenih veliko nežnih dotikov po vsem telesu, poljubov in drugih oblik nežnosti. Dotikajte, poljubljajte in objemajte jo ob vsaki priložnosti. Predigra se namreč lahko začne veliko prej, preden s telesa odstranite vse krpice, ki prekrivajo strateška mesta.

Naj malo počaka

Poljubljajte jo po telesu, nato pa v določeni točki ustavite konje in opazujte, kako pričakuje na nadaljevanje. Hrepenenje po novi stimulaciji še kako okrepi vzburjenje ljubimke.

Poljubljajte jo nežno

Poljubi so pomemben člen intimne zveze. Pred seksom, med njim in po njem, zato z njimi razvajajte njen vrat, hrbet, trebuh, stegna, skratka vse erogene točke, kjer si najbolj želi dotikov.

Uporabite zobe

Med poljubi z ustnicami včasih uporabite tudi svoje zobe. Nežno grizljajte njene bradavičke, spodnjo ustnico, ušesne mečice. Na trenutke ji lahko privoščite tudi močnejše razvajanje, predvsem pa spremljajte njene odzive in iz njih razberite, kako močna tovrstna stimulacija ji najbolj prija.

Povejte ji, da vam je všeč

Zašepetajte ji, kako je lepa, seksi in kako močno si jo želite. Naj začuti vašo sapo na svojem ušesu in naj vaše besede pobožajo njeno samozavest. Spolna izkušnja bo tako veliko boljša za oba.

Bodite nepredvidljivi

Bodite spontani, nepredvidljivi, včasih divji, drugič nežni. Če vašega naslednjega koraka ne bo mogla predvideti, bo v njenih očeh celoten akt zanimivejši in občutki, ki jo bodo med njim prevevali, močnejši. Vi pa boste zato ljubimec, ki se ga nikoli ne bo mogla nasititi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije