Šest stvari, ki bi jih moški v postelji z veseljem prepovedali

Če bi si upali, bi moški ženskam v postelji marsikaj prepovedali.
Fotografija: Brez igranja orgazmov in skrivanja obraza bi bil v moških očeh seks boljši. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Brez igranja orgazmov in skrivanja obraza bi bil v moških očeh seks boljši. FOTO: Thinkstock

V postelji ima vsak svoje želje, pričakovanja, tudi zahteve. Pa vendar bi se večina pripadnikov močnejšega spola strinjala, da ženske nekaterih stvari tedaj, ko se par ujame v vrtinec strasti, ne bi smele početi. Kaj bi moški z veseljem prepovedali?

Skrivanje obraza med orgazmom

Tedaj ko žensko telo prevzame popolna naslada, se ona povsem sprosti, kar je nedvomno opazno tudi na obrazu. Nanj pride poseben izraz, ki ga vsak moški obožuje in z veseljem opazuje, zato je zadrega ob tem povsem odveč in skrivanje obraza tedaj, ko on njo popelje do vrhunca nekaj, česar si ne želi noben junak.

Molk o tem, kaj jim je res všeč

Ženske, ki odkrito povedo ali vsaj nakažejo, kateri prijemi jim v postelji najbolj odgovarjajo, delujejo samozavestno in so zato na moč seksi ter privlačne. Hkrati s tem razblinijo vse njegove dvome o tehnikah in prijemih. Skratka povedati, kaj pripelje do cilja, je seksi, zato kar z besedo na dan.

Igranje orgazma

Klasična napaka, ki je moški ne marajo: igranje orgazma. Vsak pravi ljubimec ceni odkritost svoje ljubimke, ki mu zagotavlja možnost, da se v vlogi ljubimca izboljša in jo res pripelje do vrhunca.

Preglasno kričanje

Da ne bo pomote: taki in drugačni izrazi užitka so dobrodošli, pretiravanje pa na drugi strani ne, kar velja tudi za glasovne izraze naslade. Tedaj ko so ti res izraziti, namreč on kaj hitro podvomi o njihovi pristnosti.

Pregrobo grizenje

Malo grobosti je dobrodošle, pretiravanje v tem smislu pa ima v moških očeh, razumljivo, povsem nasproten učinek od pričakovanega. Kajti to mu ne prinaša užitka, temveč le bolečine in tudi trajne posledice. Zlasti tedaj, ko ga ona razvaja oralno.

Pasivnost

Noben moški ob sebi ne želi ženske, ki samo leži in čaka, da bi on opravil vse delo. Aktivna ljubimka, ki si upa v svoje roke vzeti vajeti, pa je na drugi strani tista, ki tudi njega dodatno podžge.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije