MOLK

Šest skrivnosti, ki jih ženske skrivajo pred svojimi dragimi

Ženske dobro vedo, da je molk včasih zlato in kdaj je res najpametnejše molčati.
Fotografija: So stvari, ki mu jih ona ne bi zaupala za nobeno ceno. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
So stvari, ki mu jih ona ne bi zaupala za nobeno ceno. FOTO: Thinkstock

Čeprav drži, da sta za uspeh razmerja zaupanje in odkritost na prvem mestu, obstajajo malenkosti, ki jih ženske ne zaupajo svojim srčnim izvoljencem. Kaj zadržijo zase?

Kilograme

Čeprav obstajajo tudi takšne, ki svojo številko na tehtnici z veseljem razkrijejo na spletnih omrežjih, so vendarle pogostejše takšne, ki o njej molčijo. Tudi pred partnerjem. Navsezadnje se o letih in kilogramih žensk ne poizveduje.

Število bivših

Le redke bi odkrito povedale, koliko moških je pred trenutnim izvoljencem grelo njihovo posteljo. Ker je v resnici število bivših povsem nepomembno in nima vpliva na trenutno zvezo, s tem ne povzročajo prav nobene škode.

Tek

Za kosilo pojé solato. Ker je to zanjo povsem dovolj. Tako vsaj prepričuje njega. V resnici je še lačna in bi z veseljem pospravila sočen zrezek ali kos tortice. Resnica, ki pred njim ostane skrita. Prav tako kot tudi, da zvečer pred televizijo v njenih ustih mimogrede izgine celotna čokolada.

Sposobnost opravljanja 'moških' opravil

S pravim orodjem je večina žensk povsem sposobna sestaviti pohištvo. A tega moškim ne bi priznale, da ne bi ogrozile njihove moškosti – in tudi zato, da se ji ne bi bilo treba ukvarjati z vijaki.

Spuščanje plinov

Nič kaj privlačno, a povsem naravno. In če njemu nenadoma pod nos priplava neprijeten vonj, ona okrivi hišnega ljubljenčka ali višjo silo.

Nezadovoljstvo po seksu

Da ne bi prizadele moškega ega, večina zamolči dejstvo, da ni vedno popolnoma zadovoljena. Drugič bo nedvomno boljše ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije