ORALNI SEKS

Šest najpogostejših moških napak pri oralnem seksu z žensko

Mnogo moških ne ve, kjer sploh je klitoris, ali z njim ne znajo ravnati. Poslušajte njeno telo in se ne bojte učenja.
Fotografija: Oralni seks je vedno lahko še boljši. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Oralni seks je vedno lahko še boljši. FOTO: Guliver/Getty Images

Ženske pri moškem ne cenijo vedno zgolj popolnosti v postelji, ampak tudi voljo do učenja, posebno če njegovo poznavanje oralnega seksa šepa.

1. Žensko telo je neznanka

Številne raziskave so potrdile, da veliko moških ne pozna dovolj dobro ženskega telesa, natančneje povedano, ne vedo, kje sploh je klitoris, zato je nemogoče, da bi lahko žensko oralno zadovoljili.

2. Kaj naj z gumbkom

Nekateri moški sicer najdejo pravo mesto, vendar se jim potem ne sanja, kaj naj počno z jezikom. Morda vedo v teoriji, pa tega ne znajo izvesti v praksi, pogosto so lahko pregrobi ali prepovršni oziroma nimajo pojma, kaj zares delajo. Klitoris je izjemno oživčen del telesa, zato je zelo občutljiv in odziven, dobro pa je, če ženska moškega usmerja in če sam spremlja njene odzive.

3. Pomanjkanje komunikacije

Česar ne morete storiti v postelji, lahko storite zunaj nje. Oralni seks naj ne bo tabu med moškim in žensko, moški na splošno pogosto pozabljajo, da je prav komunikacija tista, ki jih pripelje med rjuhe, zato naj jim ne bo odveč vprašati, kako se ženska počuti, kaj si želi, kaj potrebuje za sprostitev ...

4. Vračanje »usluge«

Nikjer ne piše, da mora ženska po tem, ko jo je moški oralno zadovoljil, zadovoljiti še njega. In obratno. Vsekakor je že sam užitek manjši, če vemo, da nekaj moramo storiti in tako vrniti uslugo, kot če bi se samo prepustili in uživali.

5. Omejenost

Ne gre samo za moški jezik, ki se poigrava z ženskim gumbkom tam spodaj, obstaja še toliko drugih stvari, s katerimi lahko svoje početje dopolni. Nadvse priporočljivo je, da ne pozabi vključiti prstov, pa tudi sicer lahko različnim ženskam prijajo različne stvari, naj gre za nov položaj pri oralnem seksu ali vključevanje erotičnih igračk, nikakor se ni treba omejevati vedno na eno in isto.

6. Klepetanje

Med oralnim seksom ni časa za klepetanje, ni časa za izgubljanje besed, sploh pa ne takrat, ko moški čuti, da se ženska bliža vrhuncu. Ni treba verbalno preverjati, kaj se dogaja, ker bo to jasno dala vedeti s telesom.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije