TEHNIKA

Seksualno zrcaljenje: tehnika, ki obljublja ogromno strasti

Seksualno zrcaljenje okrepi zadovoljstvo in užitek obeh partnerjev.
Fotografija: Posnemanje okrepi intimno vez med ljubimcema. FOTO: Dainis Graveris on SexualAlpha
Odpri galerijo
Posnemanje okrepi intimno vez med ljubimcema. FOTO: Dainis Graveris on SexualAlpha

»Tehnika seksualnega zrcaljenja okrepi čustveno povezavo in ustvarja odlične pogoje za izjemno intimen spolni akt,« je prepričana seksualna pedagoginja Sadie Allison, ki pravi, da so na temo zrcaljenja izvedene številne raziskave, ki so dokazale, da zelo oplemeniti spolni odnos.

Znak čustvene inteligence

»Zrcaljenje se dogaja na vseh ravneh vsakodnevnega življenja. Kadar opazujete nekoga, ki se dotika las, se vi dotaknete svojih, kadar se sogovornik nasmeji, se nasmejite tudi sami, kadar nekdo v vaši družbi zazeha, zazehate tudi vi itd. Na osnovni ravni je zrcaljenje dejanje posnemanja drugega in je velikokrat opazno prav v odnosih med partnerji ter velja za znak čustvene inteligence,« meni Allisonova, ki trdi, da enako velja tudi pri spolnosti.

Za boljši seks

»Posnemanje spolnega partnerja lahko izboljša čustveno povezanost med samim aktom, ta je zato intimnejši in zabavnejši. Seksualno zrcaljenje namreč poveča zadovoljstvo in okrepi užitek obeh strani. Prav tako lahko zavedno osredotočanje na vokalno seksualno zrcaljenje prinese povsem novo dimenzijo v vašo komunikacijo.« Allisonova navaja, da se zrcaljenje pogosto pojavlja povsem spontano in naravno, če pa bi radi zadeve še dodatno začinili, bodite pozorni na partnerjeve zvoke, dejanja in obrazne izraze ter začnite na začetku.

Igra za oba

»Posnemajte njegova dejanja, gibe, dihanje, zvoke. Če vas on poljublja na vrat, mu vi to vrnite. Če vam on šepeta na uho, uporabite enako taktiko. Če vas on boža po dojkah, storite enako. Ko bosta usvojila osnove te erotične fantazije, se nato ljubita pred ogledalom in s pomočjo tega posnemajta drug drugega. Seveda poskrbita, da se bosta igrico igrala oba.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije