Sedem moških nerealnih pričakovanj

Nekatera pričakovanja moških, ki jih imajo do svojih boljših polovic so milo rečena absurdna.
Fotografija: Realna pričakovanja so ključ do srečne zveze. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Realna pričakovanja so ključ do srečne zveze. FOTO: Thinkstock

Nobenega dvoma ni, da imata intimna partnerja drug do drugega različna pričakovanja, a ta niso vedno realna. Tako denimo moški od svojih dragih pogosto pričakujejo preveč. Katera njihova pričakovanja so milo rečeno absurdna, so ženske povedale same.

Seksi videz v smešno kratkem času

Dragi moški, ne morete pričakovati, da bomo urejene in zapeljive, če nas medtem ko se urejamo, vedno priganjate in nam ne privoščite dovolj časa. Ne opozarjajte nas na uro, samo usedite se in počakajte.

Vitkost in obenem obline

Je že tako, da je včasih treba izbirati: bo radi popolno izklesano telo ali obline na pravem mestu? Oboje žal ni mogoče, a konec koncev bi moralo največ šteti to, da smo zadovoljne s sabo.

Neobvezna zveza samo za enega od partnerjev

Ne pričakujte da se bomo, dokler se ne dogovorimo o naravi zveze, prenehale sestajati z drugimi. Tudi me imamo rade kakor vi odprte možnosti.

Brez moških prijateljev

Tako pač ne gre. Dokler smo bile samske, smo imele svoj krog ljudi in tega nameravamo obdržati. Kar pomeni, da bomo ohranile tudi moške prijatelje, a zaradi njih ne bomo zvezi nič manj predane.

Branje misli

Tako kot tega ne zmorete vi, ne zmoremo me. Zato povejte, kaj vam leži na duši. Naj bo lepo ali slabo.

Zanemarjanje lastnih meril in pravil

Vsaka ima pravila, po katerih igra. Če to pomeni, da bo prvi zmenek brez poljuba ali seksa, se s tem sprijaznite, tudi če se zelo visoko cenite.

Biti hkrati čustvena in sproščena

To ne gre. Včasih tudi nam ustreza razmerje, ki temelji zgolj na seksu. A v tem primeru ne pričakujte globokih čustvenih izpovedi in debat. Če gre za seks, gre samo za to in za nič več.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije