PRIČAKOVANJA

Sedem lastnosti sanjske ženske

Kakšna je po njihovem mnenju sanjska ženska, so moški povedali sami.
Fotografija: Sanjska ženska uživa v življenju in ima rada seks. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Sanjska ženska uživa v življenju in ima rada seks. FOTO: Thinkstock

Le katera pripadnica nežnejšega spola ne bi rada slišala, da je sanjska ženska. Kaj pa to v resnici sploh pomeni? Da ima lep dekolte in dolge noge? Ne, so v eni od britanskih anket odgovorili moški, ki so jim izvajalci zastavili nalogo: naštejte lastnosti sanjske ženske.
Med odgovori so prva mesta zavzeli naslednji ...

Odkrito pove, kaj ji je všeč in česa ne mara

Tako ženske kot moški ne znajo brati misli, zato tudi oni cenijo, kadar nekdo, ki jim je blizu, odkrito pove svoje mnenje, jim brez dlake na jeziku zaupa ideje, cilje ter tudi nestrinjanje. Le kako bi sicer lahko vedeli, kaj njihovo drago prav posebej jezi in kaj jo razveseljuje.

Razmišlja s svojo glavo

Kar pomeni, da sledi svojim načelom ter stališčem, se ne uklanja večini ter ne glede na vse ostaja zvesta sebi.

Ni vedno predvidljiva

Res je včasih težko ubežati vsakodnevni rutini, a ženska, ki si upa tvegati in ni predvidljiva, je v moških očeh sanjska.

Zanima jo njegov pogled na svet

Zato ga je pripravljena poslušati in se ga trudi razumeti tudi tedaj, ko se ne strinja z njim, kajti s tem nakazuje, da svojega dragega ceni, spoštuje in nanj ne gleda z viška zgolj zato, ker razmišlja drugače od nje.

Uživa v življenju

Na svet gleda skozi očala optimizma in z veseljem zre v prihodnost. Tudi tedaj, ko zadeve ne tečejo ravno kot po maslu.

Rada ima seks

Seveda je bilo to pričakovati. Ženska, ki se z veseljem preda spolnosti, večkrat v postelji prevzame pobudo in je ni strah ali sram pokazati, česa si želi, je zagotovo tista, ki je v moških očeh neprecenljiva.

Zaupa mu

Ljubosumje nima v zvezi česa iskati. Pomembno je zaupanje, ki je povezano z njeno samozavestjo in ljubeznijo do dragega. Ženska, ki zaupa ter se izogiba ljubosumnim izpadom, je v očeh vsakega pripadnika močnejšega spola z eno besedo sanjska.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije