ISTI SPOL

Priznanje po 23 letih

Mož in žena sta si končno priznala, da ju privlači isti spol. Američana sta se ločila, da je gej, jima je priznal še njun sin.
Fotografija: Tyler je očeta spremljal na paradi.
Odpri galerijo
Tyler je očeta spremljal na paradi.

Bruce Downer, star je 53 let, je na gejevski paradi Gay Pride v New Yorku javno izpovedal svojo osebno zgodbo, kako sta z ženo po 23 letih zakona drug drugemu priznala svojo istospolno usmerjenost, njunemu zgledu pa je sledil še sin.

Bruce je bil srečno poročen z Joanne, vedno je vedel, da je gej, vendar je do nedavnega to skrivnost skrival pred vsem svetom, nato pa ji je to priznal. Od takrat je zaživel s polnimi pljuči, saj se počuti, kot da bi mu z ramen padlo velikansko breme. Ni pa edini, ki se je po več kot 20 letih zakona tako počutil, tudi Joanne je zase vedela, da je lezbijka in tudi ona je to zdaj priznala Bruceu, zato sta se odločila, da se ločita.

»Poročen sem bil 23 let, ampak vse je minilo. Zbral sem vso moč in si rekel, da ne morem več živeti v laži, ampak si želim živeti svoje pravo življenje,« je za televizijo povedal Bruce. »Žena ni vedela, da sem homoseksualec, jaz nisem vedel, da je ona lezbijka, in tako so minila vsa ta leta. Zdaj sva ločena, žena že ima partnerico in je zaročena, jaz pa še ne, vendar uživam v tem, kar sem,« je strnil Bruce.


Njun 23-letni sin Tyler je po njunem razkritju tudi sam vsem povedal, da je homoseksualec, in letos je očeta spremljal na paradi. Družina ima še enega sina, ta je star 24 let in ima rad izključno ženske, vsi pa se podpirajo in razumejo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije