Preberite, kaj moške odbija pri ljubljenju

Nikar ga ne primerjajte z bivšim in ne hlinite orgazma. Cenijo žensko povabilo med rjuhe.
Fotografija: Najbolj seksi pri ženski je njena samozavest. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Najbolj seksi pri ženski je njena samozavest. FOTO: Guliver/Getty Images

Čeprav je na splošno razširjeno mnenje, da je moški v spolnosti zadovoljen, dokler dobi svoje, to še zdaleč ni res. Večina moških si želi, da bi ženska pri seksu uživala z njimi, in za to so pripravljeni marsikaj storiti, morda le potrebujejo navodila za uporabo.

1. Pomanjkanje pobude
Običajno so moški tisti, ki dajo pobudo za seks, in s tem nimajo nobenih težav, cenijo pa žensko spodbudo ali povabilo k erotični predigri. Ni treba, da ženska naredi prav veliko, dovolj je vabeč dotik, zapeljiv kos spodnjega perila, bleščeč nasmeh ali katera druga malenkost, ki mu hitreje požene kri po žilah.

2. Nesproščenost
Ženske se ukvarjajo s tisoč in eno malenkostjo pri svojem telesu, ki jim načenjajo samozavest, kot so prevelika ali premajhna zadnjica, celulit, premajhne prsi ... Ni rečeno, da moški teh malenkosti ne opazijo, zagotovo pa jim ne pripisujejo posebnega pomena ali se obremenjujejo z njimi. Vedno pa si bodo zapomnili tisto, ki ima samozavesten nastop.

3. Igranje orgazma
Ženske se pri spolnosti pogosto zatekajo k hlinjenju orgazma, da ne bi razočarale moških, čeprav to počnejo predvsem v svojo škodo, saj si večina žensko želi zadovoljiti, čeprav včasih tudi ne vejo, kaj točno je treba storiti. Bolje je, da mu pokaže, česa si želi, namesto da zaigra vrhunec.

4. Odpor do eksperimentiranja
Samo misijonarski položaj ga bo težko zadovoljil, saj pri seksu zelo radi gledajo, kaj se dogaja, vedno enak položaj jih začne hitro dolgočasiti; seveda pa pri seksu ne gre samo za položaje. Moški so na splošno bolj nagnjeni k preizkušanju novih stvari med rjuhami in premikanju meja v spolnosti, čeprav ni pravilo, da so ženske bolj zadržane.

5. Primerjanje z bivšim
Če česa ne prenesejo, je, da se jih v postelji primerja z bivšimi, ker to zanje pomeni, da je bivši kot duh še vedno prisoten v odnosu, torej tudi v spolnem. Bivši jih ne zanimajo, razen kadar so nujno prisotni zaradi morebitnih otrok, sicer pa so moški alfa samci, ki bivših ne prenesejo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije