ZLATI IZBOR

Poze, ki so najviše na lestvici pri ženskah, in tiste, ki jih obožujejo moški

Ona prisega na seks v položaju, imenovanem na prvem mestu ženska, moške obnori poza srečna steza.
Fotografija: Obstajajo spolni položaji, ki njemu in njej prinašajo največ užitkov. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo spolni položaji, ki njemu in njej prinašajo največ užitkov. FOTO: Thinkstock

»V položaju srečne steze moški izjemno uživajo. Predvsem zato, ker so v središču njihove pozornosti noge ljubimke, njena zadnjica in boki, to pa so deli telesa, ki so za večino moških najprivlačnejši,« trdi Lisa Sweet, avtorica dela 365 sex positions: a new way every day for a steamy, erotic year (356 spolnih položajev: vsak dan drugače za vroče, erotično leto).
»Ženska v tem položaju leži na hrbtu, nogi ima iztegnjeni v zrak in z njima tvori črko V. Moški za njenima nogama kleči, ju drži za gležnja in tako penetrira. Njeni roki sta prosti, z njima lahko stimulira klitoris,« za moške eno najbolj erotičnih poz opisuje avtorica.

Kaj pa ona?

»Položaj ženska na prvem mestu njo pripelje do vrhunskih orgazmov, saj je ves njegov trud usmerjen v užitke ljubimke. Ona kleči na kolenih, njen hrbet je raven, z iztegnjenima rokama se opira ob žogo za pilates ali drugo površino, ki je v nivoju njenega hrbta. On stoji za njo ter jo z rokama drži za boke,« opisuje Sweetova in dodaja, da je njej na kožo pisan tudi položaj katapult. On v tej pozi počiva. Sedi na tleh, nogi ima razširjeno v črko V, s hrbtom se naslanja ob oporo. Ona je s hrbtom obrnjena proti njemu, čepi, je nagnjena naprej ter se na tla naslanja z rokama in tako ritem ter globino penetracije prilagaja sebi. On ji pomaga tako, da jo drži za boke.

Najboljši zaključek zanj

»Moški obožujejo, kadar je njihov trud nagrajen z oralnim seksom. Na koncu je torej beseda njena: klasičen oralni seks v položaju, ki je zanjo udoben, prinaša veselje njemu in njej. Naj se malo poigra še z njegovimi žogicami, jih liže in sesa ter ga tako hitro pripelje do orgazma. Dodatna stimulacija tega dela telesa vsakega junaka vodi do velike eksplozije,« je prepričana avtorica.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije