Povej mi, kako se prhaš, in povem ti, kako seksaš

Kdor si najprej umije lase, velja za izjemnega ljubimca. Če se najprej lotite pazduh, ste v postelji velikodušni.
Fotografija: Kaj si najprej umijete? FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kaj si najprej umijete? FOTO: Guliver/Getty Images

O seksu obstaja veliko teorij, ena izmed njih zagovarja povezavo med tuširanjem in spolnostjo, in sicer, kako na seks vpliva to, kateri del telesa si najprej umijete, ko stopite pod prho. Pa poglejmo.

Lasje si najprej umijejo umetniški tipi ljudi, ki se najraje ukvarjajo s svojimi hobiji in tako razvijajo nadarjenost, zaradi tega pa lahko v življenju veliko dosežejo. Veljajo za izjemne ljubimce, ki vse naredijo za partnerja, radi raziskujejo. Najbolje se ujamejo s tistimi, ki si najprej umijejo prsi ali genitalije.

Tistim, ki si najprej umijejo obraz, je pomemben denar, tudi če morajo za to koga izkoristiti ali izdati prijatelja, zato ni čudno, da so v postelji precej sebični. Najbolje se razumejo z ljudmi, ki si najprej umijejo spolovila ali spadajo v rubriko razno.
Si najprej umijete pazduhe? Potem veljate za zanesljive, delavne in prizemljene ljudi, ki radi pomagajo drugim in so zato priljubljeni, nemalokrat pa tudi v težavah, ker ne znajo postaviti meje. V postelji so velikodušni, zanje je zelo pomembno, da partner uživa. Najbolje se razumejo z ljudmi, ki si najprej oprhajo ramena.

Ta si najprej umijejo samotarji, ki imajo pogosto težave s samozavestjo in samopodobo, zato jim težje uspe, čeprav so zelo ambiciozni, a nimajo prave sreče, zato lahko zaidejo v odvisnosti. V postelji so površni, nasploh jim partnerstvo prinaša preglavice, razen če so v odnosu z ljudmi, ki se najprej lotijo pazduh.


Ljudi, ki začnejo prhanje s prsmi, lahko označimo za stvarne in zelo praktične, na kar so izjemno ponosni. Ne prenesejo, da jih kdo omejuje ali jim postavlja pravila, so živahni in pozitivni spolni partnerji, vedno željni poskusiti kaj novega. Najboljši partnerji zanje so tisti, ki si najprej umijejo lase.

Tisti, ki si najprej umijete preostalo, ne marate izstopati iz povprečja, čeprav ste lahko zelo posebni ali nadarjeni, a nimate dovolj energije za uspeh. Tudi v seksu imate lahko veliko fantazij, a jih ne uresničite; morda jih lahko s partnerjem, ki si najprej umije obraz.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije