VELIK VPLIV

Polminutni ritual, ki bo povsem spremenil vaše spolno življenje

Objavljeno 08. november 2018 21.02 | Posodobljeno 08. november 2018 21.37 | Piše: M. F.

Obstaja vsakodnevna navada, ki lahko znatno izboljša seks, čeprav z njim na prvi pogled nima nobene povezave.

Za boljše spolno življenje zjutraj pospravite posteljo. FOTO: Thinkstock
Nedavno zaključena velika mednarodna raziskava je razkrila, da je spolno življenje mogoče izboljšati s postiljanjem postelje. Prav ste prebrali: tisti, ki redno in marljivo urejajo svoje ležišče, seksajo pogosteje od onih, ki posteljo puščajo razmetano. Izvajalci so več kot dva tisoč prostovoljcev povprašali o njihovih jutranjih ritualih in spolnem življenju. Po analizi odgovorov se je izkazalo, da posamezniki, ki redno postiljajo posteljo, v povprečju seksajo trikrat tedensko, oni, ki je ne, pa le dvakrat tedensko.

Boljši partnerji

Morda boste tudi sami postali doslednejši. Kajti redoljubi niso le večkrat potešeni, 42 odstotkov sodelujočih je odgovorilo, da je nekdo, ki postelje ne pospravlja, v njihovih očeh veliko manj privlačen od tistega, ki to redno počne. Ta preprosta jutranja rutina namreč brez besed sporoča, da je nekdo na splošno urejen, dosleden in produktiven. Tudi v prid tej teoriji govori omenjena raziskava: deset odstotkov tistih vprašanih, ki redno pospravljajo posteljo, je povedalo, da radi kuhajo. Prav toliko onih, ki zjutraj rjuhe puščajo razmetane, je izjavilo, da je gledanje filmov z udobnega kavča njihova priljubljena dejavnost.

Torej če želite resnično prepričati svojo simpatijo, da ste pravi zanj, zamenjajte posteljnino in zjutraj pospravite posteljo. Izgubili ne boste ničesar.
Deli s prijatelji