VELIKA STRAST

Pet znakov, da ste v karmičnem odnosu

Naj zveni še tako romantično, karmičen odnos ni nujno izpopolnjujoč. Gre za veliko strast ter zaslepljenost in ne traja dolgo.
Fotografija: Kako vedeti, ali ste v karmičnem odnosu?
Odpri galerijo
Kako vedeti, ali ste v karmičnem odnosu?

So odnosi, ki so v danem trenutku usodni, ali se vsaj takšni zdijo, vendar sčasoma zbledijo in izgubijo toliko čara, da se komaj še spomnimo, zakaj smo bili v njih. Le redki trajajo, imenujejo pa se karmični odnos.

1. Ljubezen na prvi pogled

Ljudje, ki se zapletejo v karmično razmerje, pozneje vedno priznajo, da so čutili nekaj posebnega že ob prvem srečanju s to osebo. Gre za povezanost in spoznanje, ki jih je pretreslo do kosti in jim običajno (pozneje) spremenilo življenje. Takšni ljudje za vedno pustijo svoj pečat v življenju drugega. Na tej točki se po navadi pomešata tudi sla in ljubezen, kajti ko sla izpuhti, ljubezni ne ostane zmeraj zadosti.

2. Hitro se pojavijo razpoke

A običajno ste slepi zanje. Ne vidite napak pri partnerju, ne opazite, da z vami narobe ravna ali vas celo izkorišča. V karmičnih odnosih so ljudje vsaj na začetku tako zaslepljeni drug z drugim, da jim prepir vsakih pet minut zaradi malenkosti pomeni strast, čeprav gre v resnici za velik stres, lahko pa tudi zlorabo, če eden od partnerjev dominira.

3. Nimate občutka varnosti

Na začetku je vse polno strasti, a ta običajno izzveni.
Na začetku je vse polno strasti, a ta običajno izzveni.
Čeprav je karmičen odnos čudovit, strasten, enkraten in tako usoden, to zagotovo ni odnos, ki bi vlival občutek varnosti, miru in sproščenosti, kajti to tudi ni namen karmičnega odnosa. Njegov namen ni, da traja, ampak da se iz njega nekaj naučimo. Če vas nenehno skrbi, da vas bo partner zapustil, ali se celo nenehno zapuščata, ste najverjetneje v karmičnem razmerju.

4. Ne morete oditi, čeprav želite

Kar naprej sta skupaj in potem narazen in tako v nedogled. Veste, kaj je prav in kaj ni, veste, česa si želite, ampak kljub temu ne zberete moči, da bi takšen odnos prekinili, kot bi bili od njega odvisni in se bojite, kaj bo, če tega ne bo. Če je partner še dominanten, mu preprosto želite ustreči, čeprav veste, da to ne pelje nikamor. Umirate na obroke za par lepih trenutkov.

5. Ste na vožnji z vlakcem smrti

Odnos, ki gre v enem dnevu ali manj od pekla do nebes, odnos, za katerega se ne ve, kakšen bo čez pet minut, pa naj bo zaradi enega ali drugega, je rušilen. Razdira vašo osebnost in uničuje vašo moč, da bi ukrepali, namesto tega se vozite kot na vlakcu smrti, le da ne veste niti tega, kdaj se bo vožnja končala. Enkrat se najde postaja, na kateri lahko izstopite. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije