NEMOGOČE

Pet tipov moških, ki jih ni mogoče spremeniti

Obstajajo taki, pri katerih je navada res železna srajca.
Fotografija: Obstajajo moški, pri katerih je nerealno pričakovati, da vas bodo postavili na prvo mesto. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo moški, pri katerih je nerealno pričakovati, da vas bodo postavili na prvo mesto. FOTO: Thinkstock

Dejstvo je, da se nihče ne spremeni, če tega noče sam. A vendar je nekatere lažje od drugih pripraviti do tega, da sčasoma pozabijo na bolj ali manj moteče navade ter vedenje. Obstaja pet tipov moških, pri katerih sprememb v resnici ni mogoče pričakovati. Pri katerih je upanje povsem odveč?

Pri ljubitelju piva

Morda ste sami prepričani, da je vino veliko uglednejše in okusnejše, a ljubitelji piva se napitku iz hmelja ne bi odrekli za nobeno ceno.

Pri odvisniku od televizije

Ali računalnika, elektronskih igračk in podobnih pripomočkov. Takega za nobeno ceno ni mogoče prepričati, da bi bilo prosti čas bolje preživljati v naravi. Zanj je edina zabava tak ali drugačen zaslon. Pri tem ostane ne glede na vsa prigovarjanja.

Pri maminem sinu

Vseeno je, koliko let šteje, če je mamin sinček, bo mama vedno prva. Ne samo da jo neizmerno ceni, ona zna pri njem vzbuditi občutek krivde, če bi si samo drznil partnerico postaviti na prvo mesto.

Pri obsedenem s športom

Njega ne zanima samo en šport. On se ukvarja z nešteto aktivnostmi in vse življenje prilagaja svojim takim in drugačnim hobijem. Kadar je doma, tekme gleda po televiziji. Nočna mora za vsako pripadnico nežnejšega spola.

Pri hiperaktivnem

Preprosto ne more dolgo zdržati na istem mestu. Vedno je v gibanju, vedno nekaj počne, komaj poje kosilo, že načrtuje srečanje s prijatelji. Počitnice v hotelu so zanj velik ne. On je avanturist, ki najraje kampira v naravi, hitro spreminja svoje načrte ter pričakuje, da mu bo partnerica sledila, kar je, roko na srce, v večini primerov skoraj nemogoče.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije