Pet ritualov parov z zavidljivim spolnim življenjem

So stvari, ki so skupne vsem parom s pestrim spolnim življenjem.
Fotografija: Spogledovanje, razporedi in podpora vodijo do dobrega seksa. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Spogledovanje, razporedi in podpora vodijo do dobrega seksa. FOTO: Thinkstock

Če ste se kdaj vprašali, kje je ključ do pestrega in kakovostnega spolnega življenja, imamo za vas nekaj odgovorov. Obstajajo namreč rituali, ki jih pari z zavidljivim seksom vedno upoštevajo.

Spogledujejo se

Drug z drugim. Pa čeprav so v razmerju že 10 let ali dlje. Kar pomeni, da si pošiljajo vroče poglede, ne skoparijo s pohvalami drug drugega, se zapeljujejo z besedami in vedno znova kažejo, kako močna je kemija, ki prežema njihov odnos.

Prisegajo na razporede

Glede vsega: kdaj je čas za nakupe, kdaj je čas za plačevanje računov, kdaj je čas za čiščenje, kdaj za zabavo, izlete in tudi, kdaj je čas za seks. Tako je življenje veliko preprostejše in pomembne stvari nikoli ne ostanejo pozabljene ...

Masturbirajo

In to drug pred drugim. To v odnos prinaša zvrhano mero erotične napetosti, prebuja pričakovanje in krepi intimno povezavo med partnerjema.

Pogovarjajo se

Tudi o seksu. Kaj jim je všeč, česa ne marajo, kaj bi radi umestili v spolni repertoar in zakaj so jim kakšne stvari prav posebej ljube. Nemogoče je dovolj poudariti učinek pogovora o spolnosti, ki ga ima na dejansko dogajanje med rjuhami.

Podpirajo se

Včasih življenje nalaga tako težka bremena, da seks pristane na stranskem tiru. Da to ne bi preveč škodovalo spolnemu življenju, se pari, ki se lahko pohvalijo z odličnim seksom, pogovarjajo o neprijetnostih in jih vzajemno rešujejo, si nudijo podporo ter izkazujejo razumevanje. Vse to se kaže tudi tedaj, ko je čas za vroče igrice.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije