POMEMBNO

Pet malenkosti, ki jih on med seksom zagotovo opazi

Niso popolna pričeska, raven trebuh in velike dojke tisti, ki jim namenja pozornost.
 
Fotografija: Več pozornosti kot trebuhu in dojkam namenja njenim seksi gibom in zapeljivim pogledom. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Več pozornosti kot trebuhu in dojkam namenja njenim seksi gibom in zapeljivim pogledom. FOTO: Thinkstock

Večina pripadnic nežnejšega spola se med intimnim aktom obremenjuje s stvarmi, ki jih on sploh ne opazi. In na drugi strani pozablja na tiste, ki mu ne ostanejo skrite. Katerih pet je zanje res pomembnih?

Njena pobuda

Zanj ni nič bolj erotičnega in spodbudnega kot dejstvo, da nje ni strah ali sram dati pobude in v roke vzeti vajeti. To se mu ne zdi le seksi in zapeljivo, ljubimka mu s tem sporoča, da si želi biti v njegovi družbi, moški pa obožujejo ženske, ki vedo, česa si želijo.

Njeni gibi

Gibi so najmočnejše orožje žensk. Od hoje, obrazne mimike do zapeljivih gibov z rokami ter seveda tistih, ki do izraza pridejo med rjuhami. Žensko telo je za moške že samo po sebi na moč privlačno, kadar pa z gibi razkriva strast in zapeljevanje, noben ne ostane ravnodušen.

Njeni pogledi

Pogled je še en dejavnik, ki ne ostane spregledan. Kadar pogledi razkrivajo zapeljevanje in strast, očarajo vsakega junaka. Izražajo namreč samozavest, užitek in željo po seksu. Pogledi med njim, pa naj bodo v njegove oči ali na njegovo telo, zato vedno padejo na plodna tla.

Njeno dihanje

O da, to veliko pove. Globoki, čutni in opremljeni s primernimi glasovi vzburijo vsakega moškega. Iz njih lahko razbere, ali je na pravi poti, in so zato zanj jasen dokaz užitka.

Njen trud

Če ste mislili, da ne opazi depilirane intime in seksi spodnjega perila, ste bili v zmoti. Opazi, saj ve, da se je ona uredila samo zanj, in ceni njen trud ter pozornost, ki mu jo namenja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije